Burme i nakit - Zlatara ASJevrejska 34 Novi Sad Srbija
021 300 61 81 066 20 50 60

Dobro došli u Zlatara AS Wedding Centar
Bila bi nam čast i zadovoljstvo da budemo deo Vaših priča, poklanjanja, veridbi i venčanja. Istražite najbolji sajt za burme, zlatnike i vereničko prstenje.
www.zlatara-as.rs/burme

Svaki klijent Zlatare AS je poseban, sofisticiran, moderan; osoba svetskog razmišljanja i elegantnog stila. Tipičan naš klijent pre svega ceni kvalitet, originalne dizajne svetskih umetnika, vrednuje savremene tehnike i vrhunske izrade.

Svakog dana se osećamo privilegovano što smo deo vaših priča, uspomena, trenutaka sreće, veridbi i venčanja. Preko 27 godina uslužujemo kako naše drage sugrađane Novosađane, tako i cenjene Beograđane kao i kupce iz cele Srbije, regiona kao i naše drage mušterije iz dijaspore. Ukazali ste nam poverenje i prepoznali svetski kvalitet koji svako zaslužuje. Zaslužujete prvoklasnu uslugu, savršen verenički prsten, kvalitetnije burme, najveći izbor, radove talentovanijih dizajnera. Vreme je za plemenita iskustva.

Verujemo da zaslužujete prvoklasnu uslugu, savršen verenički prsten, najkvalitetnije burme, najveći izbor, radove najtalentovanijih dizajnera, jer vreme je za plemenita iskustva. Deo naše tradicije su generacije zlatara od kojih smo nasledili priču, koju smo unapredili i nastavili. Priču u kojoj ste Vi, i Vama najdraži na prvom mestu. Svakodnevno ulažemo puno napora kako bismo upotpunili ponudu burmi, vreničkog prstenja, ostalog nakita i unapredili naše usluge i metode, koje su oduševile hiljade dragih mušterija. Nastavićemo da Vas iznenađujemo novim kolekcijama, originalnim modelima, i da vam pomognemo savetima i korisnim informacijama, kako bi sve vaše specijalne prilike bile savršene. Bilo da uzimate prsten ili burme, ili se pak poklanja dragim osobama pažnja i ljubav u vidu nakita, mi smo tu da pomognemo pri izboru uz garantovan kvalitet i uslugu.

Posle tri decenije uspešnog poslovanja u Novom Sadu, čast nam je da vas obavestimo da smo 2018. godine otvorili Wedding Centar Showroom i u Beogradu.

Vidimo se u Wedding Centru u Beogradu i Novom Sadu.

Srdačno,
Zlatara AS tim"

Masivne burme sa rotirajucim segmentom, od 144.00 RSD, Zlatara AS
Jedinstvene burme iz Avantgarde kolekcije, od 115.000 RSD, Zlatara AS
Deluxe Premium burme sa boc¦înim brilijantima, od 180.000 RSD, Zlatara AS
Elegantne burme nesvakidasnjeg dizajna, od 99.000 RSD, Zlatara AS
Elegantne burme sa dijamantima u channel setting-u, cena na upit, Zltara AS
Ice-matte burme od RoseGold i belog zlata, od 79.000 RSD, Zlatara AS
Klasicne burme sa brilijantima ukupno 0,4ct - od 180.000 RSD, Zlatara AS
Moderne burme sa ukrasnim brilijantima, od 79.000 RSD, Zlatara AS
Raskosne burme od RoseGold i belog zlata, od 99.000 RSD, Zlatara AS
  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Grupa aoke - muzika za proslave
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?