Restorani i sale - Brod restoran VizantijaBrod restoran Vizantija
Ušće bb Beograd - Novi Beograd Srbija
+381 64 616 67 87

Restoran Vizantija je ekskluzivan prostor za venčanja i svečane prijeme. Jedinstven po svom dizajnu sa romantičnom atmosferom, prostor za sve vrste proslava, idealan za ceremoniju venčanja i svečane bankete, na ušću reke Save u Dunav, sa najlepšim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu.

Elegancija i savršenstvo

Savršen pogled za savršen dan!

Učinićemo Vaš dan posebnim, pružajući Vam prostor da zadivite svoje goste našom izuzetnom kuhinjom, pažljivim i ljubaznim osobljem.

Naći ćemo zajedno idealno rešenje za Vaše venčanje iz snova.

Splav Vizantija

Video spot Restoran VizantijaUkoliko maštate o romantičnom i nesvakidašnjem venčanju ili svečanom banketu na jednom od najlepših mesta u gradu, na ušću reka Save u Dunav, splav Vizantija je savršen izbor za Vašu proslavu. Prelep pogled na Kalemegdansku tvrđavu i Pobednika, ekskluzivan prostor, izuzetna kuhinja, pažljivo i ljubazno osoblje sa iskustvom, učiniće dan Vaše proslave posebnim.

Splav Vizantija namenski je građen za venčanja i druge vrste proslava i može da ugosti do 350 zvanica. Prelepa spoljašnjost splava ima oblik srednjovekovnog vizantijskog dvorca, dok unutrašnjost krasi ekskluzivan prostor, jedinstven po svom dizajnu i prelepoj atmosferi koja će zadiviti sve goste.

Organizacija proslava u našem savršenom ambijentu podrazumeva brigu o svim sitnicama i detaljima, u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Splav Vizantija pruža i specijalnu pogodnost u vidu ličnog asistenta za venčanje koji Vam uvek stoji na raspolaganju i nastoji da u dogovoru sa Vama pronađe idealno rešenje za Vaše venčanje iz snova.

Kada je reč o posluženju pružamo mogućnost izbora između raznovrsnih menija (set meni ili švedski sto).
Nudimo Vam mogućnost da u dogovoru sa nama kreirate jedinstven meni, a možemo da ispunimo i sve zahteve u pogledu dijetalnih navika i uverenja Vaših zvanica. Za kompletan užitak, preporučujemo pažljivo odabranu kartu pića.

Tu smo i da pružimo svu neophodnu pomoć oko dekoracije prostora i stolova, izbora benda, prevoza, svetlosnih efekata. Svim mladencima nudimo mogućnost da uživaju u vožnji Dunavom i Savom i do splava dođu brodićem. Takođe, organizujemo spektakularan vatromet u kome će svi gosti uživati.

Pored proslave venčanja, splav Vizantija obavlja i kompletnu organizaciju svečanih proslava, kao što su: korporativne proslave, promocije, kokteli, poslovni ručkovi, banketi kao i seminari. Ukoliko želite da proslavite jubilej uspešnog poslovanja, dočekate poslovne partnere iz inostranstva ili samo želite da ugostite Vaše dugogodišnje saradnike, splav Vizantija pruža priliku da uživate u izuzetnom restoranu na vodi sa tradicionalnom kuhinjom.

Uz naš tim sa dugogodišnjim iskustvom koji pravi nezaboravne proslave, na najlepšem mestu u gradu, proslava Vašeg venčanja ili poslovnog skupa biće nezaboravna za sve goste. Posetite nas da zajedno obeležimo sve Vama značajne datume.


Splav Vizantija, Ušće bb, Novi Beograd

Splav restoran Vizantija Novi Beograd
Prostor za proslave Novi Beograd
Svadbe i proslave na brodu restoranu Vizantija Beograd
Venčanja i proslave na brodu Vizantija Novi Beograd
Svadbe i veselja restorani Beograd
Proslave venčanja na brodu Vizantija Novi Beograd
Restoran za svadbe Novi Beograd
Brod restoran za slavlja Beograd
Prostor za proslave Vizantija Beograd
Restoran za svadbe Vizantija Beograd
Restoran za proslave Vizantija Usce
Restoran za proslave Vizantija Beograd
Restoran brod Vizantija Beograd
Restoran za venčanja Vizantija Novi Beograd
Ušće Kalemegdan pogled sa broda Vizantija
  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Iznajmljivanje limuzina i oldtajmera
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?