Korak po korak

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska venčanja

Zimska dekoracija

Zimska venčanja

 

Zimsko venčanje je čista egzotika! Ali i prava odluka. Danas ste u predivnom toplom ambijentu restorana u kom pucketa vatra iz kamina, okruženi romantikom snežnih pahulja, a za dva dana ležite na nekoj prelepoj egzotičnoj plaži u kupaćem kostimu i ispijate šejk od kokosovog mleka...

PREDNOSTI ZIMSKOG VENČANJA

"Ljubav je valjda jedina stvar na svetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog. ” – Meša Selimović

 "Ljubav je za mnoge ljude najbitnija stvar na svetu, ljubav inspiriše, ona je glavni pokretač i najlepše osećanje. Ljubav mami osmehe na lice i stvara osećaj sreće. Ljubav ne poznaje granice. O ljubavi se kroz istoriju najviše raspravljalo, zbog ljubavi su vođeni ratovi ".....

 

Neka ova zima bude neverovatno divna za sve, neka miriše na čokoladu i zvuči poput violine.
Da li ste ikada razmišljali da napravite vaše venčanje u zimskom periodu? Zašto da ne?

Zimska idila i romantika u punom sjaju, praznično raspoloženje…  Zamislite kočije sa konjima sitnim kasom gaze kroz sneg dok pahulje kao dar sa neba miluju vaše lice....
Mi vam možemo pomoći da zima bude godišnje doba koje će vam omogućiti da sve što zamislite bude toliko savršeno da ćete pamtiti svaki detalj koji ćete jednog dana sa osmehom na licu prepričavati vašoj deci i unučićima....

Prednosti zimskog večanja su mnogobrojne....

Odabir prostora u kome ćete organizovati svoj savršeni dan

Ljudi se često odlučuju da svoju ljubav krunišu brakom tokom proleća i leta i samim tim prostori za venčanja su prebukirani i vrlo lako se može desiti da baš taj koji ste vi poželeli nije dostupan sve do sledeće godine. Svi znamo koliko je važno mesto na kome ćete izgovoriti sudbonosno "DA" - naročito za mladu ima veliki značaj i ako se desi da nema slobodnih termina može doći da silnog razočaranja. Upravo to je glavna prednost zimskog venčanja kada su šanse da baš taj vaš savršeni prostor bude dostupan za organizaciju. S obzirom na to da su svadbe zimi smeštene unutra, one podrazumevaju brigu o enterijeru, ali potpuno isključuju eksterijer iz organizacije. Eksterne, odnosno površine koje se nalaze na otvorenom, često zahtevaju mnogo više organizacije nego što je to slučaj sa enterijerima.

Još jedna briga manje odnosi se i na temperaturu prostora. Unutrašnji prostor za svadbu lako se može kontrolisati u ovom smislu i temperatura će biti baš onakva kakva svima i prija da bude – ni pretopla, a ni hladna. Ovo nije slučaj sa venčanjima leti, pogotovo na otvorenom prostoru – tada su gosti direktno izloženi suncu i često im može biti prevruće, a nikad se ne zna ni kada će pasti letnja kiša ili dunuti jak vetar.

Manje stresa

Kada te odabrali svoj savršeni prostor sve ide lakše, nema pritiska oko dalje organizacije jer kao što ste lako našli prostor, lakše ćete naći i venčanicu, odelo, odgovarajući salon lepote, dekoraciju, cveće, muziku, tortu i sve ostalo neophodno za jedno venčanje iz snova. Svakako još jedna divna informacija koja smanjuje stres je što je sve dosta povoljnije nego leti jer nema tako puno zakazanih venčanja a i drugih proslava. Zbog toga će svi segmenti organizacije biti lako dostupni, a na primer, zaposleni u radnji venčanica će imati više vremena da vam se u potpunosti posvete kako biste izabrali venčanicu koja je "TA".

Fotografije

Predivan foto session - Neposedno pred početak slavlja možete sebi povoljnije priuštiti fatastične fotografije početka zajedničkog života i napraviti jedinstveni book. Profesionalni fotograf će od bilo kog pejzaža i prirode napraviti pravu zimsku idilu. Vaš osmeh, poljubac i zagrljaj na svakoj fotografiji će biti savršen. Romantika u svom punom sjaju bez brige da će se šminka otopiti na jakom suncu.

Odabir venčanice i odela

U zimskom periodu izbor venčanica je raznovrstan i bez razmišljanja možete isprobati više modela bez brige o znojenju i šminci, a dekoracija može da izgleda božanstveno. Zimsko venčanje je savršena prilika da eksperimentišete sa stilom i da postignete izgled koji će oduševiti sve goste. Dugi rukavi prekriveni čipkom i venčanica sa raskošnom suknjom punom čipke i raznih drugih detalja u kojima bi vam leti bilo previše toplo. Sada imate mogućnost da ponesete venčanicu koja ispunjava sve vaše kriterijume. Možete čak eksperimentisati i sa bojom venčanice....

Da li mislite da bi crvena venčanica bila jedna od opcija? Razmislite...

Dekoracija

Zima je period kada ideje za  dekoraciju ispunjavaju sve, ali sve vaše skrivene zamisli. Cveće i cvetna dekoracija kao i najvažnije - bidermajer, u zimskom periodu će trajati duže i neće uvenuti tako brzo kao kod letnjeg venčanja. Vaša mašta mnogo lakše može da se realizuje zimi i da u prazničnom stilu cela sala, mladenački sto, gosti, stolovi i stolice, mogu izgledati fantastično.

Muzika

Još jedna veoma važna stavka  koja će upotpuniti vaše venčanje je muzika. Takođe kao i odabir prostora, muzika je važna jer je pravi odabir od krucijalanog značaja da li će gosti uživati u slavlju. Ali kako u toku letnje sezone, kada su muzičari i bendovi prebukirani po nastupima širom zemlje i u inostranstva? Upravo još jedna fantastična prednost zimskog venčanja jer je zaista širok izbor muzike na raspolaganju.

Medeni mesec na egzotičnoj destinaciji

Nakon nekoliko prednosti koje smo vam nabrojali i, nadamo se, uspeli da vam pružimo pravi doživljalj zimskog venčanja, dolazi fantastična vest.
Uspeli ste sebi da priuštite luksuz da egzotična destinacija postane vaša stvarnost! Pitate se kako?
Evo odgovora...  sve što bi vas u toku letnje sezone venčanja koštalo duplo skuplje sada vam je dalo mogućnost da taj novac iskoristite da vaše venčanje iz snova koje se ostvarilo, bude nastavak snova na medenom mesecu.
Birajte destinaciju... Bali, Sejšeli, Tajland, Zanzibar, Kuba, Maroko....

Mislite da je nemoguće?

Na vama je samo da se odlučite za Zimsko venčanje, a mi ćemo za vas organizovati i pokazati vam kako je uz našu pomoć sve moguće.

“Samo u očima ljubavi možete pronaći beskonačnost. “– Sorin Cerin

Iskustva naših mladenaca

Milina priča - zimsko venčanje

 Milina priča

 

Paket venčanja u zimskom periodu vam omogućava da za isti novac koji biste potrošili u maju ili septembru, pored prelepe proslave sa dragim ljudima, poklonite sebi i nezaboravan medeni mesec na izabranoj egzotičnoj destinaciji gde je sunčano i toplo!

Kada ćete ponovo imati priliku da putujete zajedno bez obaveza? 

Odaberite paket koji vam najviše odgovara:

 

Paket BeogradPaket Beograd

Cena: individualno

* Restoran: Principessa
* Muzika: Big Deal
* Dekoracija: Arkadia
* Torta: Anči kolači
* Pozivnice: po izboru
* Šminka: Alenka Adrović
* Frizura: Frizer Goran

Želim ovaj paket

Ukoliko želite ovaj paket kliknite na "Želim ovaj paket" i tako ćete nas kontaktirati, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Paket Novi SadPaket Novi Sad

Cena: individualno

* Restoran: Zlatna dvorana
* Muzika: Aureus bend
* Dekoracija: Posh Look
* Torta: Anči kolači

Želim ovaj paket

Ukoliko želite ovaj paket kliknite na "Želim ovaj paket" i tako ćete nas kontaktirati, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem