Milina priča

Zašto venčanje ZIMI?

Jer to je čista egzotika!
A šta je to egzotično zimi, u gradu? – pitate se.

Odabrali smo da se venčamo u februaru, ciljano početkom meseca, kako bismo dva dana nakon svadbe otišli na zasluženi medeni mesec na Tajland.

Pobegli smo kao momak i devojka, dan ranije u luksuzni apartman restorana u kojem smo se venčali. Šminker, frizer, fotograf, snimatelj, kumovi, najbliži i najdraži ljudi.... pridružili su nam se na dan venčanja.

U opuštenoj i veseloj atmosferi, nazdravljali smo, fotografisali se, smejali i iščekivali svadbenu proslavu. Crkveno venčanje obavili smo preko puta restorana u prelepoj crkvi, u krugu najuže rodbine i svih dragih zvanica koje su želele da prisustvuju tom činu. A onda smo se vratili u apartman i sačekali da se čuju zvuci Vivaldija i da siđemo pred ljude i matičara i zaključimo građanski brak, pred dragim ljudima.
 
Mi smo izbegli sve formalnosti, dobro, možda nas je neko kritikovao zbog odevne kombinacije za svadbu koja i nije baš adekvatna za sneg.
 
Za razliku u ceni priuštili smo, mimo benda i muzičku legendu koji je atmosferu doveo do usijanja, a nakon što smo ispratili goste, ležerno smo se popeli u svoj apartman i sačekali prvo bračno jutro. Nasmejani.
 
Jer, osim divnog života o kojem smo sanjali te noći, znali smo da nas za dva dana čeka prava egzotika. Putovanje na medeni mesec. Azija. Tajland!
 
Reći ćete da smo bili u mogućnosti i da vi to sebi nikada ne biste uspeli da priuštite. Ali.... računica je ČISTA. Restoran možete da birate, datum, željeni bend, možda i najnoviji model venčanice, prvi put nošen, spreman za narednu sezonu i sve to po POVOLJNIJOJ ceni.

Ugrejaćete zimu krunisanjem svoje ljubavi, napraviti prelepe i drugačije fotografije a sa RAZLIKOM u ceni, otputovaćete na neku od najlepših plaža sveta i početi da živite svoje snove, JER STE TAKO U MOGUĆNOSTI!  width=  ;)
 
Srećan početak zajedničkog života, želi Vam bivša mlada, a sada srećna žena i majka troje dece!

Mila J.
Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem