Besplatno oglašavanje

Besplatno oglašavanje

Srce Adresar - Predlažemo da se, za početak, BESPLATNO upišete u naš Adresar usluga. Svoje podatke ćete moći da menjate po želji kad god se ulogujete sa svojom šifrom. Mali oglas možete besplatno da proširite detaljnijim tekstom, foto i video galerijom.

Srce PR tekst - pošaljite nam interesantan i korektno napisan PR tekst sa fotografijama i mi ćemo ga besplatno objaviti na našoj strani Magazin. U potpisu će stajati kontakt podaci firme koju tekst predstavlja.

Srce FB objava - na nedeljnom nivou možete da nam pošaljete objavu za našu fb stranicu.

Srce Instagram objava - na nedeljnom nivou možete da nam pošaljete objavu za naš Instagram ili da nas označite #mangavencanja.

Srce Akcija - ukoliko imate specijalan popust, nagradnu igru ili akciju koja ima ograničen vremenski rok, možete da nam pošaljete materijal za objavu na našoj stranici Akcije, kao i na našim društvenim mrežama.

 

Besplatne oglase možete da pozicionirate u Rubriku Posebno izdvajamo na vrhu Adresara, da dodate aktivan link ili da svoju ponudu predstavite banerima.

NAPRAVITE NALOG

Pročitajte Uputstvo.

 Besplatno oglašavanje

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem