KONKURS ZA NAJLEPŠU SVADBU - NEDINA SVADBA

Konkurs za Najlepšu svadbu je održan u toku 2010. godine i jedna od nagrađenih ideja za najinteresantnije venčanje je Nedina priča

Neda i Srđan su se venčali 9. maja 2010. godine, a nagrada koju su osvojili je besplatna organizacija svadbe koju daruje Agencija PLANER i boravak na Paliću u hotelu Park.

Dvadeset dana smo u braku...(aa:)!!!) I dalje smo pod utiscima.. Žao nam je što se sve završilo, a sa druge strane presrećni smo jer je sve ispalo baš onako kako smo zamišljali. Velikim delom zahvaljujući sajtu Venčanja.com i agenciji PLANER.

Neda i Srđan Venčanje - Neda i Srđan Foto Neda i Srđan

Kad sam počela da planiram svoje venčanje, a to je bilo dmah nakon one fenomenalne, originalne prosidbe :) , znala sam samo da želim da naša svadba bude neobična i puna originalnih detalja. U trenutku kada sam se prijavila na konkus "Najlepša svadba" imala sam neke ideje i već sam bila malo razočarana ponudom i uslugom raznih firmi koje se bave organizacijom venčanja. Kada sam saznala da sam osvojila drugu nagradu, moram proznati da sam bila pomalo skeptična. Međutim ispostavilo se da je to bilo potpuno bez razloga.

Pa da pređem na famozno DA i da vam opišem šta smo mi zajedno sve organizovale...

Pozivnice smo osmislili kao plakat za film. Naziv filma "Jedan na jedan" :) . Neda i Srđan u glavnim ulogama. Reprize neće biti! :) ali je u svakom slučaju ostalo nezaboravno....:)))

Venčanje kao i veselje održalo se u jednom klubu na Adi Ciganliji. Moderan i lepo sređen restoran, a u isto vreme ne previše ekstavagantan tako da se dopao i starijoj gardi. Najviše nam se dopalo to što je ceo jedan zid u velikim prozorima sa pogledom na vodu tako da dok zalazi sunce stvarno ostavlja neverovatan utisak. Imali smo oko 140 gostiju i bilo je stvarno prijatno.. Hrana, piće, ambijent, usluga, sve je bilo van očekivanja. Bili su spremni da izađu u susret za sve naše želje.

Svadba Neda i Srđan Nedine leptirice Dekoracija prostora Dekoracija stolova

Druga stvar na spisku bila je muzika. To je bila teška odluka. Na kraju smo odlučili da ne štedimo na muzici i stvarno se nismo pokajali. Mislim da je to jedna od stvari koja je najviše doprinela tome da naša svadba stvarno bude jedna od najboljih žurki na kojima smo bili. Bend je napravio fenomenalnu atmosferu. Svirali su pesme koje smo dogovorili, prateći raspoloženje svatova.... i šta da vam kažem osim toga da mladoženja i ja bukvalno nismo seli. Bilo je svega od rocka, disco muzike, starogradske, baladica, narodnjaka... Za svakog po nešto, a svadba dugo traje tako da ima vremena da se ispune sve želje. Za hit svadbe proglasili smo „Maljčiki“ (Plamene zore!), pošto je tada atmosfera stvarno doživela usijanje J .

Venčanica je bila romantična. Sa šlepom i sicilijanskim velom. Čipka, karistali, žipon.. sve kako sam i zamišljala. Ali šlag na torti bila je frizura i šminka koju je uradila potpuno fenomenalno Nataša (telefon 062 23 00 73). Po zaista pristupačnoj ceni dobila sam frizuru i šminku kao iz časpisa. Na probi smo razradile sve detalje koje je Nataša zabeležila na mapi (vrlo profesionalno) tako da kada je došla u nedelju bila sam spremna ekspresno! Spremna i prezadovoljna!

Mladoženja je imao sivi prsluk i kravatu sa crikonom (iglom) i crno odelo. Bio je presladak, elegantan i baš smo bili lepo usklađeni.

Najviše vremena potrošili smo na osmišljavanje dekoracije. Tu mi je veliku pomoć pružila Jelena, menadžer Agencije PLANER, sa svojim idejama kao i sa realizacijom. Odlučile smo se da dominantna boja bude ljubičasta. Na svakom stolu je bio buket ljubičastih lala u kombinaciji sa belim ružama... razbacani kristali beli i ljubičati u obliku srca.... svećice ukrašene ljubičastom trakom. Svakog gosta čekao je poklon. Lizalica u obliku srca ukrašena ljubičastom satenskom mašnicom sa porukom od Nede i Srkija 09 05 2010. Svaki sto je umesto broja bio označen gradom u koji bismo Srki i ja želeli da otputujemo. Tako da su gosti seledi za stolom London, Njujork, Dablin, Pariz.. Pošto Club u kojem je bilo venčanje ima bastu i ona je bila ukrašena ljubičastim trakama i mašnama od tila, i buketićima lala. Na stepenicama su bile saksije ljubičastog cveća.... Latice i svećice na bini na kojoj je planirano venčanje.... Na ulazu u salu nalazio se dekorisan stočić na kome je bila "Knjiga Želja" u koju su gosti upisivali svoje želje za nas. Knjigu smo ukrasile čipkom sa venčanice i ružicama kojima smo kitili svatove. Imala sam i četiri leptirice :) , moje male sestričine koje se bile u belim puf haljinicama od tila i sa krilima leptira. Nosile su korpice sa laticama i bacale latice kada smo izlazili pred matičara. Jelena je organizovala pravljenje bidermajera koji je bio apsolutno predivan i rastala sam se od njega teška srca :) . Jednostavno dekoracija je bila predivna i Jelena je vodila računa o svakom detalju.

Dekoracija sale Dekoracija mladenačkog stola Poklon srca

E ovde moram da pomenem i naše predivne burme, Zlatara Panić koja nam je ispunila želju i na mojoj burmi ugravirala Srkijev otisak prsta, a na njegovoj moj. Burme su najlepše koje sam ikada videla i izgledaju baš onako kako smo ih mi zamislili. Zlatara Panić je jedina u gradu koja radi tako nešto i mi smo stvarno oduševljeni našim prstenjem. Čak je i moj „novopečeni“ muž ne skida :) . Veliki pozdrav za Zlataru Panić!!!!!

Još jedna od stvari koja je po meni bila originalna je poklon od jednog našeg druga koji želi da ostane anoniman :) , a to je film o tome "Kako je sve počelo..." koji je emitovan na video bimu, posle venčanja, a pre prvog plesa, a koji je goste nasmejao, a bogami i rasplakao :).

Prezadovoljni smo i slikama koje je radio Foto Sale. Dan ranije smo napravili jedan session po gradu i slike su stvarno fenomenalne.

Da skratim priču. U svadbu smo uložili puno truda i vremena. Organizovali smo je uz Vašu pomoć i pomoć Agencije PLANER, sa puno ljubavi i stvarno se sve isplatilo. Svi gosti su prezadovoljni, a i mi zajedno sa njima.

Elitte PalicPoklon putovanje na Palić smo iskoristili da se odmorimo u fenomenalnom hotelu Park. Vozili smo bicikle oko jezera, šetali i užival u divnoj hrani. Bolji poklon nismo mogli da poželimo.

Još jednom hvala za sve... nadamo se da ćete nastaviti sa ovom akcijom jer je nama ulepšala venčanje!!!

Pozdrav Neda i Srđan!!!

 • Stari grad - muzika za svadbe
 • Restoran za svadbe Grand Hertz Beograd - Zemun
 • Restoran Duga - restoran za svadbu
 • Acoustic Band - muzika za vencanje
 • Restoran za vencanja Time Out Beograd
 • Restoran za svadbe Vizantija Novi Beograd
 • Fotograf za svadbe Beograd
 • Principessa - prostor za vencanja Beograd
 • burme
 • Zlatnik Event Center
 • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
 • Gde na more?