MAGAZIN VENČANJA - Glamurozna venčanja

KristalSvako od nas priželjkuje da ima glamurozno venčanje koje će biti za pamćenje i o kome će se dugo pričati. Šta je to GLAMUR?  Za neke Glamur predstavlja raskoš, bogatstvo, eleganciju, nedostižnost...

Ali ne mora da znači da sve što izgleda glamurozno da je i skupo. Ponekada i lepo uklopljeni detalji mogu napraviti čudo i sa kombinacijom raznih detalja možemo postići takav efekat. Da li je moguće u Srbiji imati takvo venčanje?

Da, na oduševljenje svih, sada i vi možete imati svoje venčanje iz bajke. To je potpuno nov način dekoracije sa korišćenjem posebnih materijala i sa puno kristala.

Kristal i perjeKristal...  Asocijacija na glamur, sjaj, raskoš i bogatstvo. Spremni ste da kazete DA i uplovite u novi bračni život, međutim postoji mnogo načina da ulepšate svoje venčanje i učinite da to bude zaista jedan poseban dan za vas i vaše goste o kome će se dugo pričati.

Današnji mladenci imaju potrebu da se izdvoje originalnošću i priželjkuju svoju svečanost po uzoru na Holivudska venčanja sa puno glamura i stila po pristupačnim cenama.

Dekoracija prostoraPored odabira boja koje će preovladati prostorom, vrste cveća, odabira stila i tematike venčanja, posebnu čar celoj atmosferi može dati specijalna rasveta kao i scenski efekti koji se koriste tokom samog čina venčanja, pa cela ceremonija izgleda kao bajka.

Nekima je protokol bitan i traže da bude maksimalno ispoštovan i da nema nikakvih kašnjenja. U takvim slučajevima svaki segment venčanja odvija se tačno u minut.

Izuzetno je bitno naći meru i ne preterivati sa dekoracijom da ne biste postigli suprotan efekat. Isti slučaj je i sa odabirom cveća, ne preterivati i ne mešati više vrsta i boja uz sam prostor.

Za vas je u ponudi nešto zaista posebno što do sada nije viđeno na našim prostorima. Bidermajeri u Kraljevskom stilu ukrašeni sa kristalima dugim i 1m, bidermajeri u Viktorijanskom stilu sa posebnim kalupom, ekskluzivni kristalni lusteri, kristalne zavese, razne neobične i neponovljive cvetne kreacije, Kristalno drvo, Kristalni mladenački sto koji je ukrašen sa 50 m kristala koji ostavlja bez daha svojom elegancijom i otmenošću...

GlamurVrlo neobičan spoj i ključ uspeha je velika kreativnost, profesionalnost, posvećenost i bezbroj ideja.

Neobičan spoj koji možete da iskombinujete su kristali, cveće i perje.
Kristal je sam po sebi vrlo ekskluzivan i glamurozan, a jos kada je svuda oko nas zaista je jedan poseban doživljaj i ugođaj prostora.

Budite i vi princeza ove kristalne bajke sa svojim izabranim princem i uživajte u igri kristalne čarolije koja će vas zaseniti za sva vremena.

Autor teksta:
Katarina Pralica
Vlasnik i dizajner firme "KRISTALNO VENČANJE"
ul. Blagoja Marjanovića 19 - Novi Beograd
+381 11 228 0003
+381 64 9505 255
www.kristalnovencanje.com

Sa ponosom ističem da trenutno jedini radimo ovakav nacin dekoracije ne samo u Srbiji vec i šire. Upravo po kristalima smo i postali prepoznatljivi i naš rad je vrlo jedinstven i unikatan.

Izuzetno nam je drago da smo uspeli da se ovakav način dekoracije nađe i na našim prostorima i da svim današnjim mladencima omogućimo jedno glamurozno venčanje po uzoru na holivudska venčanja.

logo - kristalno venčanje

  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Grupa aoke - muzika za proslave
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?