MAGAZIN VENČANJA - Ženski fetiš - Cipele

Marry ed

Cipela nikada dosta!

Svaka žena pre ili kasnije prihvati ovu istinu. Za razliku od drugih odevnih stvari, cipela je uvek taman, čak i kada telesna težina varira. Kažu da kupovina cipela kod žena izaziva osećaj sreće, veći i duži od onoga koji izaziva čokolada ili možda najnoviji parfem.

,,Cipele su bolje od seksa, jer traju duže'', prva je izgovorila Madona . Složili smo se s njom. Žene širom sveta pričom o cipelama opuštaju tenziju za stolom, ali zlatno pravilo glasi: ,,nikada ne pričajte o cipelama koje imate, već o onim koje biste želeli da prošetate''! Veoma rano u životu saznali smo da cipele poseduju magičnu moć. Cipele imaju ličnost, jer kada ih ponesemo na pravi način, postajemo nova, drugačija verzija nas samih. Ne postoje cipele ,,za sva vremena'', ali postoji samopouzdanje koje se uz pravu cipelu izgradi upravo ,,za sva vremena''.

Marry ed

Cipele za mladu

Budućim mladama koliko god da je problem da pronađu svoju venčanicu iz snova, jednako je važno da kupe i odgovarajuće cipele po želji. Svaka mlada želi da bude zvezda na svom venčanju, a da im cipela bude ,,ala pepeljuga''.

Savet: ,,Zaobići preobuvanje''! Pored vizuelnog identiteta, veoma je va žno da cipela bude udobna kako bi izdržale ceo dan u njoj.

Cipele za mladoženju

Muškarcima kako u životu tako i na venčanju cipela mora da bude samo lepa, i opet lepa. Oni mnogo ne razmišljaju o udobnosti, koliko o brendu cipele koju žele da ponesu. Često se dešava da i pored celokupne organizacije venčanja koju u celosti prepuštaju budućim suprugama, prepuste i kupovinu cipela.

Savet: ,,Zavirite još jednom u kutiju sa cipelama pre venčanja''.

Marry ed
Trendovi za novu sezonu

Ukoliko želimo da naglasimo da je trend ove godine ,,cipela na platformu'', postavlja se pitanje koliko je platforma elegantna ?! Itekako je cipela na platformu eleganatna, i ne samo elegantna već i vrlo seksi.

Vodite računa samo da bude bele ili šampanj boje od najfinije prevrnute kože.

Savet: ,,Špic je bio i ostao ogledalo elegancije'' ali, uz divne cipelice sa izuzetno visokom petom i tanjom platformom, možete itekako da budete elegantne na svom venčanju.

,,Bogata cipela''

Nekada se na venčanjima ženska cipela nosila od gosta do gosta i u nju se stavljao novac, baš kao što se i dan danas kod poštovalaca tradicije nosi pogača koja se kiti parama. Savremeno doba odreklo se na neki način tradicije i retko gde ćete sresti ,,bogatu cipelu''. Nema više toga!

Savet: ,,Vratimo se tradiciji ''. Uz mnogobrojne poklone kao i novac, iskoristite cipelicu za dodatni dobitak.

Prema nekim istraživanjima prosečna amerikanka u svom cipelarniku ima devet pari cipela. Pitamo se koliko pari cipela jedna naša prosečna žena može sebi da priušti u sezoni?! Pa, može. Uz najnoviji brend ,,Marry ed'', sigurni smo da može. A, evo i zašto.

,,Marry ed'' – brend za vrhunski užitak

,,Marry ed'' je novi brend. Nedavno su se pojavili na tržištu i za kratko vreme su kolekcijom od preko trideset modela cipela najrazličitijeg dizajna osvojili naklonost budućih nevesta, novopečenih kuma, najboljih drugarica.
,,Marry ed'' kolekcija obećava ljubav, nova uzbuđenja, mogućućnost transformacije.. ,,Marry ed'' cipele u bojama slonovače, srebrnoj, crnoj, šampanj i obavezno beloj, izrađene su od najfinjeg satena. Na prvom mestu udobnost, ekskluzivnost, specifičnost, sofisticiranost dizajna kao i prefinjenost u finalnoj obradi, karakterišu atraktivne modele ovog brenda kod nas.

Marry ed

Brojeva ima, i to svih, od 35-42. Visina potpetica takođe je prilagođena i vašoj visini. Za sve prilike u svakom trenutku nećete se osećati loše bilo da je na vama ,,Marry ed'' cipelica visine štikle 5 ili 9cm. A, ako se uzmu u obzir modeli cipela za 2010.godinu, iliti cipele na platformu, pa tek tu vam se pruža mogućnost da pored ,,elegantne mlade'', budete i ,,mlada u trendu''.

Marry ed

,,Ženska cipela mora biti elegantna i laka'' , rekao je nepoznati autor davne 1935.godine. Njegova izjava je proputovala svet i stigla do nas u obliku ,,Marry ed''.

Zato, drage moje dame, ADD-ujte ,,Marry ed'' za prijatelja, biće vam život udobniji, lakši i lepši.

,,Marry ed'' vraća samopouzdanje!

Veleprodaja Pančevo

Amis d.o.o.
Miloša Trebinjca 4/3
Tel: +381 13 334 661
Tel/fax: +381 13 331 410
Mob: + 381 63 62 00 33
www.marryed.com
Maloprodaja Pančevo

Extra store
TC FLORIJAN
Miloša Trebinjca 4/3
Tel: +381 13 334 661
Tel/fax: +381 13 331 410
extra@marryed.com

Maloprodaja Beograd

Special store
TC PIRAMIDA
Jurija Gagarina 151 a
II sprat, lokal 114
Tel: +381 11 216 85 19
special@marryed.com
  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Iznajmljivanje limuzina i oldtajmera
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?