ROMANTIČNO MESTO ZA VENČANJE PO OBIČAJIMA TRADICIJE


Romantično mesto za venčanje po običajima tradicije


U doba kada pred pritiskom svakodnevice jurimo, trčimo, spotičemo se i padamo, mnogi parovi upravo svoje venčanje zamišljaju kao dan koji će, bar na trenutak, delovati kao da traje večno. Kako, makar na trenutak, zaustaviti vreme, pa i vratiti se u prošlost, kako bi taj dan potrajao malo duže? Kako da, u vreme kada mnogi mladenci odbacuju neke stare običaje kao nešto prevaziđeno, istrošeno, vratite onaj nekadašnji sjaj romantičnom činu venčanja i slavlju koje nakon njega sledi?

Venčanje na obali reke

Jedan od verovatno presudnih činilaca koji utiču na atmosferu i uspomene koje ćete poneti s vašeg venčanja sigurno je lokacija. Okruženje u kom se odigrava venčanje, mesto na kom ćete reći sudbonosno „da“ i plešući do dugo u noć zaploviti u bračne vode zauvek ostaje na posebnom mestu u srcu. A naša zemlja može da se podiči brojnim lokacijama pored reka sa spojem romantične lokacije, tradicionalno dobre usluge i prijatnog ambijenta.

Venčanje u restoranu Dunavska terasa

Restorani, hoteli i sale za vencanja ušuškani su na obalama reka, i okruženi zelenilom prirode. To su prava je utočišta za one  koji su ljubitelji prirode, za mladence željne venčanja iz nekih mirnijih, lepših vremena. Kada je organizacija venčanja u pitanju, mladencima koji se odluče za venčanje na otvorenom nudi se nešto drugačije iskustvo u odnosu na standardna, moderna venčanja. Otvorene terase ili pak zelene livade posebno su dragocene za mladence koji žele da svoje venčanje prirede tokom vrelih letnjih meseci koji nam predstoje.
Kako svako slavlje, pa i venčanje, ne može da prođe bez dobrog zalogaja, tako su se mesta za organizovanje venčanja pripremili da ugoste i prave gurmane. U ponudama hrane za vencanje će se često naći razni mesni specijaliteti s roštilja, ali i oni od ribe, dok će se posebno dame obradovati mini kolačićima koji će vam sigurno zasladiti dan. U Vojvodini su tradicionalno dobra vina s Fruške gore neizostavan deo menija. Usluga, kako to mora biti besprekorna do najsitnijih detalja.

Venčanje u Vojvodini

I na kraju, ukoliko svoje venčanje želite da oslobodite stresa i nepotrebne tenzije, da ga izmestite što dalje od gradske vreve i na kratko zaustavite sat u svoju korist, preporučujemo da ga smestite ne neku od lokacija pod vedrim nebom. Spoj tradicionalno dobre usluge i najviših svetskih standarda u ugostiteljstvu čine vaše venčanje događajem za pamćenje!  Uspomene koje ćete poneti sa ovakvog venčanja u zajednički život pamtićete dugi niz godina, a svoj dan učinićete posebnim.

 

Ovaj tekst je pogledan ukupno: 6224 puta

 

Komentari:

 

Ostavi komentar:

Autor:
Komentar:
Provera: 3 + 4 =
  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Iznajmljivanje limuzina i oldtajmera
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?