20. ROĐENDAN - REVIJA ANABELLA VENČANICE


Beograd, 27. jun 2013.
–  Spektakularnom revijom venčanica u prisustvu brojnih zvanica iz inostranstva i Srbije u ekskluzivnom ambijenu “Vila Jelena” proslavljen je jubilej – Dvadeset godina Salona venčanica “ANABELLA”. 

revija Anabella venčanice
revija Anabella venčanice
revija Anabella venčanice

Da je reč o salonu koji je lider u Srbiji kada je reč o  “Wedding buisniss-u”  govori i podatak da su za ovaj jubilej specijalno iz Pariza stigle brojne zvanice zajedno sa Michel Parienti, čovekom koji već 20 godina predvodi francusku Asocijaciju venčanica The Sposa Group.

Salon venčanica “Anabella”  predstavio je najnovije kreacije venčanica ekskluzivnih brendova iz Pariza, Milana, Rima i Londona kroz senzacionalni scenski performans, koji je sve prisutne ostavio bez daha. Revija venčanica koja je bila spoj luksuza, glamura, moderne  elegancije i svih muzičkih žanrova imala je za cilj da pokaže da se u venčanicama “Anabella” svaka mlada može osećati u isto vreme posebno i glamurozno bez obzira uz koju muziku proslavlja svoje venčanje.

revija Anabella venčanice revija Anabella venčanice revija Anabella venčanice

Na reviji je prikazano mnoštvo stilova, izuzetna raznovrsnost luksuznih materijala - svila, mikado, taft, organdin, francuska čipka, ručna izrada aplikacija od swarovski kristala, perlica i staklića, sve ono što venčanice salona “Anabella” čini tako posebnim. Zvanice su bile oduševljene kolekcijom koja je prikazana bez obzira da li je reč o bajkovitim venčanicama ili toaletama za crveni tepih, u kojima se ponosno vole prošetati i holivudske dive. Zato „Anabella venčanice“ i jeste punih dvadeset godina lider na tržištu Srbije u wedding industriji, jer modeli koji oni uvoze iz inostranstva služe kao inspiracija kako za Couture kolekcije, tako i za kompletnu modnu industriju. Njihove venčanice su namenjeni slavnim i bogatim, ali i devojkama koje prepoznaju istančani stil i kvalitet. Strast prema modi i "posebnoj haljini" salon venčanica “Anabella” neguje i u Srbiji pa su ove glamurozne venčanice dostupne svakoj mladoj koja se želi osećati tako glamurozno i posebno.

revija Anabella venčanica
revija Anabella venčanica
revija Anabella venčanica

„Anabella venčanice“ je punih dvadeset godina generalni uvoznik i distributer više internacionalnih brendova za izradu venčanica DIVINA SPOSA, MISS KELLY, JUST FOR YOU, EDDY K, KELLY STAR, MARYLISE, ELIANNA MOORE, COLLECTOR, GUY LAURENT. Nedavno je otvoren najveći salon venčanica na Voždovcu - ANABELLA WEDDING STORE koji se prostire na 300m2 i u svojoj ponudi ima više od 700 modela venčanica i propratnih asesoara. Organizatori su Festivala venčanja „Dani Anabella venčanica“ i dobitnici više nagrada i priznanja, od kojih se svakako izdvaja KRISTALNA zvezda za izuzetan doprinos u poslovanju, u industriji venčanica.

Pored velikog broja zvanica iz inostranstva, proslavi jubileja prisustvovale su i naše poznate javne ličnosti: Dalibor Andonov Gru sa suprugom Danicom, Jelena Žeželj, Pedja D’ Boj, Jelena Gajšek, Sonja Kocić, Luka Tešanović, Miss Srbije Aleksandra Doknić, Miss Univerzum Ana Vrcelj, Nebojša Pilipović Pilo i mnogi drugi.

Ovaj tekst je pogledan ukupno: 3366 puta

  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Grupa aoke - muzika za proslave
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?