ČESTE GREŠKE PRILIKOM ODABIRA DONJEG VEŠA I KAKO IH IZBEĆI


Česte greške prilikom odabira donjeg veša i kako ih izbeći

 

devojka grudnjak donji veš

Donji veš je neophodan, kako praktično tako i estetski, i skoro da ne postoji nijedna pripadnica lepšeg pola koja je imuna na čari donjeg veša. Bilo da je u pitanju pamučni, čipkani, sportski, za svaki dan ili za posebne prilike, samo grudnjak, ili u kompletu sa gaćicama - uvek nam je potreban i nikad ga nije dovoljno. Iz tog razloga, svaka žena će u fioci sa donjim vešom uvek pronaći mesta za neki novi par.

Međutim, sigurno se i vama nekoliko puta desilo da odaberete donji veš koji ne komplementira na pravi način vašoj figuri, ili je od lošeg materijala, ili ga jednostavno nosite na pogrešan način. Postoje određene greške koje se često prave i stoga bi trebalo posebno povesti računa o njima, jer mogu da pokvare ugođaj nošenja donjeg veša.

Kako vam se takve greške ne bi ubuduće dešavale, predlažemo vam da nastavite sa čitanjem ovog teksta.

Postoji razlika između veša za svaki dan i veša za posebne prilike

 

Mnoge dame prave grešku kada isuviše često nose svoj svileni ili čipkasti donji veš. Prilike poput venčanja i proslava zaista zahtevaju posebne komade donjeg veša, ali u svakodnevnim situacijama praktičnost i udobnost je prioritet.

Svileni veš svakako jeste veoma atraktivan i seksi, ali nikako ne bi trebalo da bude svakodnevni izbor, pogotovo kada su gaćice u pitanju. Razlog je, pre svega, higijenske prirode. Atraktivne komade, od ovako specifičnih materijala, poželjno je koristiti u specijalnim prilikama, kada želite posebno da istaknete svoj seksepil i ženstvenost.

Pamuk je defitivno materijal koji najbolje pogoduje vašoj intimnoj regiji , pa je običan pamučni donji veš, definitivno najbolja opcija za svakodnevno nošenje. Osim što je prijatan i nežan prema koži, veoma je udoban i komforan, pa je znatno lakše obavljati uobičajene dnevne zadatke.

Kada je u pitanju ženski veš prodaja ovih komada je široko rasprostranjena i na mnogim mestima se mogu pronaći kvalitetni modeli koji će biti savršeno prijatni i udobni za svakodnevno nošenje. Zbog toga, pažljivo birajte i uvek u svojoj fioci imajte različite tipove donjeg veša, koji ćete moći da menjate u zavisnosti od prilike.

Pravilan odabir materijala od kog je izrađen donji veš

 

Imajući u vidu činjenicu da je donji veš u direktnom kontaktu sa vašim telom, veoma je važno da uvek birate samo one materijale koji su prirodni i koji će vam samim tim biti najudobniji i najpogodniji za vašu kožu.

Zbog toga je savet da izbegavate sintetiku i druge veštačke materijale, već da vaš izbor bude gorepomenuti pamučni donji veš. Ipak, zlatno pravilo jeste da obratite pažnju na to da sastav ne bude 100 % pamuk, već da sadrži i oko 20 % elastina , kako grudnjak ili gaćice ne bi brzo izgubili svoj prvobitni oblik.

Pogrešna veličina grudnjaka je čest problem

 

grudnjak brushalter donji veš

Greška koju prave mnoge dame odnosi se na biranje veličine grudnjaka. Vrlo često se vode logikom da će, ukoliko se odluče za manji nego što im treba, postići “push-up” efekat, ili da će im u većem brushalteru grudi izgledati veće.

Nijedno od navedenog nije tačno - naprotiv! Ukoliko nosite grdunjak koji vam je mali, to će negativno uticat na vašu cirkulaciju , a prevelik brushalter može prouzrokovati bol u leđima.

Dakle, najbolje je da birate onu veličinu koja vama odgovara - broj grudnjaka se određuje prema korpicama, ali i prema obimu . Bretele kod brushaltera adekvatne veličine ne smeju da spadaju, niti da se korpe pomeraju.

Pogrešan oblik donjeg veša

 

Ono što je takođe vrlo važno jeste da odaberete donji veš prema obliku vašeg tela. Bokserice su veoma udobne i praktične, ali nikako neće stajati damama koje imaju kratke noge, za koje su mnogo bolji izbor slip ili brazilke.

Iako se mnoge devojke često za njih odlučuju, tanga gaćice uglavnom nisu dobar izbor. Najčešće se prave od veštačkih materijala i ne pogoduju higijeni intimne regije, već naprotiv - mogu pruzrokovati iritacije i bakterijske infekcije. Stoga je mnogo bolja opcija da se držite klasičnog oblika.

Kombinovanje donjeg veša sa garderobom

Veoma čest problem mnogim ženama jeste kako ukombinovati na pravi način donji veš sa garderobom koja se nosi preko. Ukoliko se nose farmerke, stvar je jednostavnija, ali poseban problem je ukoliko se nose suknje ili haljine.

Međutim, rešenje je krajnje jednostavno i ne zahteva previše promišljanja - ispod svetle garderobe nose se svetle nijanse donjeg veša, a nikako veš koji će se provideti. Kod izrazito svetlih boja odeće najbolji je odabir veša u boji kože, a kod tamnih boja garderobe nosite i tamni veš.

Sada kada znate koji materijali su najpogodniji, kakav oblik i veličina vam odgovara, kao i kako najbolje da uskladite donji veš sa ostatkom odeće, nema sumnje da se greške oko odabira donjeg veša više neće ponavljati.

Uživajte u ovim komadima garderobe, jer, kao što smo već rekli, osim praktičnog segmenta, donji veš ima i značajan estetski faktor koji pomaže da se osećate senzualnije i ženstvenije, a to nikako ne bi trebalo zanemariti.

 

Ovaj tekst je pogledan ukupno: 385 puta

Komentari:

 

Ostavi komentar:

Autor:
Komentar:

 

  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Grupa aoke - muzika za proslave
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?