MAGAZIN VENČANJA - Vivo Wedding Party

Imali smo čast da budemo na jednom interesantno osmišljenom i savršeno organizovanom događaju.

Vivo band je tokom 2008. i 2009. godine uveličao slavlje mnogim mladencima i ovom prilikom ih je pozvao da budu gosti na prelepom Wedding Party-ju, održanom 2. decembra 2009. godine u elegantnom ambijentu Azzaro Cluba na Novom Beogradu.

Vivo Wedding Party_pic01 Vivo Wedding Party_pic02 Vivo Wedding Party_pic03

Pored mladih bračnih parova, proslavi su prisustvovali i ostali klijenti Vivo banda, kao i poznate ličnosti sa kojima je bend sarađivao u protekle dve godine.

Okupljanje je propratio DJ, a zatim je sve goste pozdravio Vivo Band u punom sastavu i pun pozitivne energije koja je nastavila da diže atmosferu do kasno u noć.

Vivo Wedding Party_pic04 Vivo Wedding Party_pic05 Vivo Wedding Party_pic07

Pored odličnog nastupa, Vivo band je pokazao i kakav je domaćin dodelom 13 nagrada mladencima iz 2008. i 2009. godine u različitim kategorijama: najsvečanija svadba, najveselija svadba, nagrada za najlepše mladence... Dodela nagrada je propraćena snimcima sa nagrađenih svadbi koji su se mogli videti na plazmama. Tako smo mogli da se uverimo da je svaka svadba drugačija, sasvim originalna i da se Vivo band savršeno prilagođava svakoj prilici, čineći da gosti budu lepo raspoloženi, veseli i raspevani bilo da imaju sedam ili sedamdeset sedam godina.
Najsrećniji par, od ukupno 120 parova mladenaca, dobio je vaučer za Romantičan vikend u Veneciji.

Vivo Wedding Party_pic08 Vivo Wedding Party_pic09 Vivo Wedding Party_pic10

Vivo je svirao pesme različitog žanra, domaće i strane, lagane i brze i gosti su zaista imali priliku da se odlično provedu. Koliko su dobri muzičari, članovi Vivo banda su dokazali kada su između sebe zamenili svoje instrumente i fantastično izveli energičnu pesmu koja je dobila ogroman aplauz.

Dragi mladenci, ovo je bio Prvi Party Vivo Banda, nadam se da ćemo se videti sledeće godine na drugom!

www.vencanja.com

 

  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Iznajmljivanje limuzina i oldtajmera
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • Zlatnik Event Center
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?