MARKETING - Uslovi registracije

CrticaWeb site Venčanja.com uređuje Preduzeće za grafičku delatnost MM Centar d.o.o., Bulevar Zorana Đinđića 53, 11070 Novi Beograd

CrticaRegistracija je prvi korak u postavljanju reklame na sajt Venčanja.com

CrticaReklamiranje na sajtu imaju mogućnost fizička i pravna lica koja pružaju usluge u vezi sa temom venčanja na teritoriji Republike Srbije. Izuzetno, pod dogovorenim uslovima, reklamu mogu da postave i lica koja pružaju usluge u vezi sa temom sajta na prostorima bivše SFRJ. Lica koja pružaju usluge koje nisu u vezi sa temom sajta mogu da postave link na stranici Linkovi.

CrticaNakon registracije, obavezno je popuniti ONLINE Deklaraciju o oglašavanju čija forma se nalazi na nalogu svakog korisnika odakle se može preuzeti.

CrticaBesplatni oglasi se postavljaju bez novčane nadoknade na period od godinu dana. Nakon isteka ovog perioda, oglas se automatski obnavlja logovanjem na korisnički nalog. Ostale usluge se plaćaju MM Centru prema aktuelnom cenovniku koji je objavljen na sajtu u vreme naručivanja predračuna.

CrticaNa sajtu, na stranici određenoj prilikom registracije biće postavljen oglas prema podacima koje je lice unelo u registracioni formular. Manje izmene su moguće i dozvoljene od strane administratora sajta kako bi se zadržao koncept lepog i pismenog.

CrticaMM Centar ne odgovara za originalnost i tačnost podataka ili fotografija koje su date prilikom registracije.

CrticaMM Centar zadržava pravo da ne objavi oglase koji su nepotpuni, netačni i vulgarni ili oglas registrovanog korisnika na čije usluge se posetioci sajta žale.

CrticaMM Centar zadržava pravo da ukloni tzv. duplirani oglas, koji je postavljen na istoj stranici sa istim brojem telefona ili adresom, a različitim nazivom.

CrticaU toku perioda određenog za oglašavanje, registrovani korisnik ima pravo da online, direktno sa svog naloga menja tekst oglasa i osnovne kontakt podatke. Svaka izmena mora da prođe proveru administratora sajta pre nego što bude vidljiva na sajtu, najčešće u roku od 24h. Veće izmene zahtevaju ponovno slanje deklaracije o oglašavanju.

CrticaMM Centar ne odgovara za eventualnu štetu izazvanu u slučaju hakovanja sajta ili pada servera, ne garantuje neprestanu dostupnost sajta, ne obeštećuju lica koja se reklamiraju, ali ima odgovornost da u roku od 48 sati obavesti registrovane korisnike putem njihovog e-maila u slučaju nepovratnih oštećenja njihovih oglasa.

CrticaU slučaju pravnog spora, nadležan je Četvrti opštinski sud u Beogradu.

  • Stari grad - muzika za svadbe
  • Iznajmljivanje limuzina i oldtajmera
  • Acoustic Band - muzika za vencanje
  • Restoran za vencanja Time Out Beograd
  • Fotograf za svadbe Beograd
  • Principessa - prostor za vencanja Beograd
  • ukariki san - restoran za svadbe
  • Frizerski salon Goran - frizure za svadbe
  • Gde na more?