Medeni mesec

Bali

Bali

 Bali je inspiracija, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno-zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Balinežani su veoma pobožni i veruju u ,,karmu’’ ili dobro se dobrim vraća i ne čini drugima ono što ne želiš sebi. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi. Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma i spa terapije, ispraznite vaš um uz jogu, meditaciju, surfujete ili se oprobajte u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa.

Bali je ostrvo koje je  odolelo modernizaciji i globalizaciji i na kome se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala. Čeka Vas obilazak prelepog vodopada Tukad Ćepung. Zavlačimo se kroz mali kanjon do skrivenog vodopada. Potom ćemo se odmarati u Monkey Bar – bar na brdu koje se nadvija nad šumom i jugoistočnom obalom Balija. Kupaćemo se u Infinity bazenu. Takođe, brodom možemo posetiti dve lokacije za ronjenje – Tandjung Djepun i Plava Laguna. kao i radionice u kojima se tradicionalno oslikava tkanina i rezbari drvo. Upoznajte Svetu šumu majmuna gde ćemo imati prilike da se sretnemo sa vragolastim makakijima. Upustimo se u vodenu avanturu upoznavanja tri Gili ostrva i raskošnog podvodnog sveta.

Uživajte u kupanju, pravljenju fotografija i isprobavanju morskih specijaliteta. 

 

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem