Fototeka Models

Fototeka Models

O nama

Venčanje je jedan od najbitnijih događaja u životu, sa bezbroj romantičnih momenata, koje žele da sačuvaju zauvek, i profesionalci iz “Fototeke Models” uvek imaju to u vidu. Naše kamere i fotoaparati su baš zbog toga tu: da ovekoveče vaše najsrećnije momente. Ukoliko je vaš izbor “Fototeka Models”, treba da znate da ste doneli pravu odluku, jer samo kod nas dobijate sve: profesionalni odnos, najbolje fotografe i snimatelje, poštovanje dogovora, rokova i vremena. <...

Prikaži više

Venčanje je jedan od najbitnijih događaja u životu, sa bezbroj romantičnih momenata, koje žele da sačuvaju zauvek, i profesionalci iz “Fototeke Models” uvek imaju to u vidu. Naše kamere i fotoaparati su baš zbog toga tu: da ovekoveče vaše najsrećnije momente. Ukoliko je vaš izbor “Fototeka Models”, treba da znate da ste doneli pravu odluku, jer samo kod nas dobijate sve: profesionalni odnos, najbolje fotografe i snimatelje, poštovanje dogovora, rokova i vremena. 

Profesionalni fotografi i snimatelji iz studija “Fototeka Models” imaju višegodišnje iskustvo u ovoj umetničkoj oblasti. Mogu se pohvaliti fotografisanjima i snimanjima više od 1.000 venčanja i raznih proslava. Studio “Fototeka Models” ispuniće svaku vašu želju, a u našu standardnu ponudu spada na atraktivnim lokacijama u Beogradu kao što su Kalemegdan, Botanička bašta “Jevremovac”, Ušće, Gardoš, Milošev konak… DOBRO DOŠLI!!!

Prikaži manje

Galerija: Fototeka Medels foto

Gde se nalazimo

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem