Orkestar "Šajka"

Orkestar "Šajka"

O nama

Orkestar Šajka je orkestar za svadbe i ostale proslave i veselja! Orkestar već dugi niz godina muzicira u nepromenjenom sastavu i iza nas stoji nekoliko desetina hiljada sati zajedničkog sviranja. Sviramo sve vrste proslava (svadbe, krštenja, rođendane itd.) u akustičarskoj varijanti. Može i ozvučena akustika ako je broj gostiju veći od 50, a sviramo i takozvane strujaške varijante tj. sa električnim instrumentima (električna gitara, violina, harmonika, klavijature, pevačica) sa veoma š...

Prikaži više

Orkestar Šajka je orkestar za svadbe i ostale proslave i veselja! Orkestar već dugi niz godina muzicira u nepromenjenom sastavu i iza nas stoji nekoliko desetina hiljada sati zajedničkog sviranja. Sviramo sve vrste proslava (svadbe, krštenja, rođendane itd.) u akustičarskoj varijanti. Može i ozvučena akustika ako je broj gostiju veći od 50, a sviramo i takozvane strujaške varijante tj. sa električnim instrumentima (električna gitara, violina, harmonika, klavijature, pevačica) sa veoma širokim repertoarom narodne starogradske muzike.

Na našem repertoaru se nalazi domaća i strana zabavna muzika, pop, rock, evergrin, kao i grčka, španska i italijanska muzika.
Nas dugogodišnji rad je zabeležen i na nosačima zvuka. Orkestar ŠAJKA objavila kao zvanično izdanje kompilaciju od 4 cd-a starogradske i narodne muzike pod naslovom Starogradski Biseri, takođe smo objavili i autorski cd sa našim kompozicijama . Posetite našu web stranicu.

Prikaži manje

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem