FENIX band Čačak

FENIX band Čačak

O nama

Band-orkestar za proslave, zabave, svadbene žurke, rođendane... Repertoar: narodne pesme, starogradske i ciganske, narodne novokomponovane, zabavnjaci domaći i strani, narodna kola! Ozvučenje uvek prikladno podešeno, moderan stajling i brz kontakt sa gostima im stalno daje pečat prepoznatljivosti... Za radne dane u sedmici možete dobiti Fenix Bend Čačak po ceni od 500 eura (cena važi za Beograd i okolna mesta). U mogućnosti smo da angažujemo priznatog umetnika Gospodina MIROSLAVA ILIĆA! (Cena...

Prikaži više

Band-orkestar za proslave, zabave, svadbene žurke, rođendane... Repertoar: narodne pesme, starogradske i ciganske, narodne novokomponovane, zabavnjaci domaći i strani, narodna kola! Ozvučenje uvek prikladno podešeno, moderan stajling i brz kontakt sa gostima im stalno daje pečat prepoznatljivosti... Za radne dane u sedmici možete dobiti Fenix Bend Čačak po ceni od 500 eura (cena važi za Beograd i okolna mesta). U mogućnosti smo da angažujemo priznatog umetnika Gospodina MIROSLAVA ILIĆA! (Cena se naknadno ugovara)!

 

Prikaži manje

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem