Baltic Band

Baltic Band

O nama

Moderan bend iz Niša za svadbe, klubove, rodjendane, kompanijske proslave i sve druge vrste zabava

 Bend aktivno nastupa na mnogobrojnim muzičkim manifestacijama širom Srbije pa i van njenih granica. Osnovni cilj Baltic banda je da se tokom svirke publici priušti što prijatnija atmosfera, kao i velika količina pozitivne energije. REPERTOAR benda je raznovrstan, od popularnih svima poznatih stranih kompozicija, preko zabavne domaće,do narodne i starogradske muzike, uvek će s...

Prikaži više

Moderan bend iz Niša za svadbe, klubove, rodjendane, kompanijske proslave i sve druge vrste zabava

 Bend aktivno nastupa na mnogobrojnim muzičkim manifestacijama širom Srbije pa i van njenih granica. Osnovni cilj Baltic banda je da se tokom svirke publici priušti što prijatnija atmosfera, kao i velika količina pozitivne energije. REPERTOAR benda je raznovrstan, od popularnih svima poznatih stranih kompozicija, preko zabavne domaće,do narodne i starogradske muzike, uvek će se naći pesma za svačiji ukus. Energično izvodenje, uz kvalitetno ozvučenje, dopunjeno vizuelnim efektima, ključ je za dobru atmosferu na Vašim proslavama!!!!

Prikaži manje

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem