Mediteran resort

Mediteran resort

O nama

Hotel Mediteran raspolaže sa više atraktivnih prostora pogodnih za organizaciju vjenčanja. Visok nivo profesionalnosti, dugogodišnje iskustvo i opremljenost po najvišim standardima garancija su dobroj organizaciji najljepših životnih trenutaka. Brigu oko angažovanja kvalitetne muzike možete prepustiti nama jer smo u mogućnosti da vam ponudimo izbor koji će zadovoljiti svačije kriterijume i afinitete. Naši gastronomski stručnjaci spremni su da zajedno sa vama kreiraju bogate i raznovrsne...

Prikaži više

Hotel Mediteran raspolaže sa više atraktivnih prostora pogodnih za organizaciju vjenčanja. Visok nivo profesionalnosti, dugogodišnje iskustvo i opremljenost po najvišim standardima garancija su dobroj organizaciji najljepših životnih trenutaka. Brigu oko angažovanja kvalitetne muzike možete prepustiti nama jer smo u mogućnosti da vam ponudimo izbor koji će zadovoljiti svačije kriterijume i afinitete. Naši gastronomski stručnjaci spremni su da zajedno sa vama kreiraju bogate i raznovrsne menije bilo da se odlučite za klasičnu postavku ručka i večere ili bogatu trpezu na bazi švedskog stola.

Prikaži manje

Gde se nalazimo

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem