Jezero by Azzaro

Jezero by Azzaro

O nama

Recite DA i neka vaše venčanje, bolje nego na filmu, počne!

Restoran Jezero by Azzaro je jedan specifičan restoran za svadbe i druge eksluzivne proslave. Za razliku od  drugih restorana za svadbe nalazimo se u centru Beograda. Jedinstveno je to što smo okruženi mirom i zelenilom predivnog jezera Ade Ciganlije. Vaša svadba i venčanje će postati deo te atmosfere. Nedaleko od samog restorana u namenskom parku sa rajskim vratima možete zasaditi svoje drvo života, čime ćete večno post...

Prikaži više

Recite DA i neka vaše venčanje, bolje nego na filmu, počne!

Restoran Jezero by Azzaro je jedan specifičan restoran za svadbe i druge eksluzivne proslave. Za razliku od  drugih restorana za svadbe nalazimo se u centru Beograda. Jedinstveno je to što smo okruženi mirom i zelenilom predivnog jezera Ade Ciganlije. Vaša svadba i venčanje će postati deo te atmosfere. Nedaleko od samog restorana u namenskom parku sa rajskim vratima možete zasaditi svoje drvo života, čime ćete večno postati deo ovog zelenog mozaika.

Sam restoran nema klasičan oblik uobičajene sale za svadbe. Prostor je veoma interesantan sa dodatnim izlazom na terasu koja gleda na samo jezero. Glavna sala velikog kapaciteta pruža bezbroj kreativnih mogućnosti i aranžmana. Veliki podijum pružiće priliku svima da budu deo lude atmosfere, bilo da je u pitanju valcer, rok, džez ili narodno kolo.

Prikaži manje

Galerija: Jezero by Azzaro

Gde se nalazimo

Pratite nas

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem