AZZARO Clubs

AZZARO Clubs

O nama

AZZARO Clubs su četiri beogradska kluba BLACK, WHITE, RED i JEZERO by Azzaro, specijalizovana za organizaciju venčanja i svih vrsta poslava.
Sa nama sigurnim korakom možete da kročite u brak ili novi posao.

Azzaro ima višegodišnje iskustvo u organizaciji najrazličitijih događaja, dobar imidž i reputaciju odgovornog i saradljivog partnera. Dugo godina građeni imidž klubova koji garantuju dobar organizovani provod svrstava nas u idealne partner...

Prikaži više

AZZARO Clubs su četiri beogradska kluba BLACK, WHITE, RED i JEZERO by Azzaro, specijalizovana za organizaciju venčanja i svih vrsta poslava.
Sa nama sigurnim korakom možete da kročite u brak ili novi posao.

Azzaro ima višegodišnje iskustvo u organizaciji najrazličitijih događaja, dobar imidž i reputaciju odgovornog i saradljivog partnera. Dugo godina građeni imidž klubova koji garantuju dobar organizovani provod svrstava nas u idealne partnere za važne životne odluke i događaje.

Azzaro WHITE Club je moderno dizajnirano mesto za organizaciju venčanja do 150 gostiju i koktel zabave za 300 osoba. WHITE svoj prirodni šarm duguje poziciji na četvrtom spratu poslovne zgrade u Jurija Gagarina 32 i zidovima u staklu koji obezbeđuju obilje prirodne svetlosti. Pravo mesto za intimna venčanja i porodična okupljanja.

Azzaro RED klub je sinonim za venčanja iz snova. Specifičnost ovog prostora je otvorena terasa od 400 kvadratnih metara, na krovu poslovne zgrade RED STRIPE u Bulevaru Milutina Milankovića 136. Idealno mesto za mladence koji žele romantično venčanje pod vedrim nebom. Kapacitet prostora je 200 sedećih mesta, 350 u koktel varijanti, a zajedno sa terasom ovaj klub može da primi čak 700 gostiju.

Azzaro BLACK klub je zbog svoje kompaktnosti izuzetno prilagodljiv da ispuni zahteve i najprobirljivijih klijenata. Omogućava organizaciju velike svadbe za 270 ljudi, žurke za 600 gostiju, ali se lako može adaptirati za venčanja manjeg obima. Nalazi se na Adi Ciganliji BB.

Jezero by Azzaro je jedinstveni restoran koji neguje tradiciju sa modernim stilom. Savršeno mesto na kome ćete obeležiti svoje važne događaje nudi vam ekskluzivan ambijent u kome dominira vrhunsko iskustvo osoblja, kvalitet usluge i dobra atmosfera. Lokacija gde sunce sija najtoplije, a mesečina ima svoj odraz je jedina beogradska oaza. Jedino kod nas postoji park za mladence kojima smo omogućili da simbolično posade svoje „drvo ljubavi“ u znak postojanja njihove veze, kao večiti podsetnik na njihov zavet.

Restoran je u mogućnosti da ugosti više od 600 osoba koje će uživati u najrazličitijim ukusima domaćih i internacionalnih jela. Ugađamo vašim željama i izboru, a naš iskusnan tim spreman je uvek da pruži adekvatan savet i oslobodi svake dileme.

Prikaži manje

Galerija: AZZARO Clubs

Gde se nalazimo

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem