Tajland - Koh Phangan

Koh Phangan

Koh Phangan - poznato po jedinstvenoj energiji, fantastičnoj prirodi, nestvarnim plažama, barovima i restoranima. Ovo ostrvo oduvek je bilo uporište ljudi koji tragaju za unutrašnjim mirom i povezivanjem sa prirodom. Na svakom koraku vidi se i oseća duhovni pristup životu i težnja ka jednostavnosti življenja. Jede se odlična hrana, egzotično voće, pije se kokosova voda, maže kokosovo ulje. Drugo lice Phangana je ono koje je poznato po ludom noćnom životu. 

Krenite u avanturu otkrivanja Koh Phangana. Tamo će vas dočekati naši dragi vodiči ili bolje reći domaćini, koji će se pobrinuti da vaš medeni mesec bude jedinstven i nezaboravan. Uputiće vas na najbolje restorane, salone za masažu, klubove, plaže i pokazati neka skrivena mesta koja oduzimaju dah. Kupaćete se ispod vodopada, plivati u moru, voziti kajake, šetati kroz džunglu, leškariti na plaži, jesti voće, oslikavati se bojama i uživati u crvenim zalascima sunca.

Uživaćete u čuvenim fool moon partijima  i atrakcijama kao što su  Sadet-Ko Pha Ngan National Park i Phaeng vodopadi.

Prekrasan i egzotičan, Tajland je čarobno mesto za medeni mesec .. Od svojih plaža i noćnih marketa hrane, do hramova i luksuznih odmarališta, Tajland zaslepljuje oko i neguje dušu. 

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem