Magazin

Ovan i Devica

07.09.2020

Ovan i Devica


Dosta komplikovana kombinacija koja zasigurno nije unapred osuđena na uspeh.

Vatra i zemlja slabo idu zajedno. Vatra se lako gasi zemljom, a zemlja ne gori na vatri. Ovan prvo skače pa onda kaže - hop, a Devica se odlučuje na skok tek kada dobro razmisli i uveri se da je skok potreban i bezbedan. Karakterne crte su dosta različite i zajednički život zahteva napor sa obe strane.

Pogledi na život i ljubav su različiti. Intenzitet i tok ljubavnog čina je teško usaglasiti. Prvi partner zamera drugom rezervisanost, a drugi prvom vulgarnost. Od erotike nema velike vajde. Devica zamera Ovnu brzopletost, a ovaj nema razumevanja za njenu opreznost i analitičnost. Iskompleksirana veza lako dovede do rastanka.

Ovan ne trpi prigovore, a Devica stalno gunđa i svoje tvrdnje potkrepljuje dokazima. Ako je Devica muško, lako postaje papučar. Tada se petlja u ženske poslove, a Ovan to nekako podnosi. Ako postoje dobri planetarni aspekti veza može opstati. Izlaz se može naći u međusobnoj poslovnoj zavisnosti i ako je zajednički život ispunjen obavezama, pa partneri nemaju vremena da se dovoljno bave sobom i svojim međusobnim odnosima.

U starijim danima plamen više ne bukti već samo tinja, a zemlja nije više toliko teška već postaje rastresitija, pa stvari dobijaju povoljniji tok. Erotika postaje manje važna, navike su učinile svoje, pa ovaj komplikovani par doživljava srećne dane. Međutim, ovakav razvoj događaja nije česta stvar.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem