Magazin

Kako da vaša devojčica izgleda kao mala princeza na venčanju?

24.01.2024

Kada je u pitanju venčanje, svaka devojčica želi da izgleda kao mala princeza. Ovo je poseban trenutak u životu svake porodice, pa je važno da vaša mala devojčica izgleda prelepo i oseća se posebno, gotovo kao mlada. U nastavku vam dajemo nekoliko saveta kako da vaša devojčica izgleda kao mala princeza na venčanju.

Izaberite elegantne cipelice

Ako želite da vaša devojčica izgleda kao prava mala princeza na venčanju na kojem idete, prvi korak ka tome je da joj nabavite prelepe elegantne cipelice ili moderne čizmice za devojčice koje će se savršeno uklopiti. Ove cipele će ne samo upotpuniti njen stajling, već će je istovremeno učiniti posebnom i dodati joj dozu elegancije koja će je izdvojiti iz mase.

Kada birate cipelice za devojčicu, važno je da one pružaju dobru podršku stopalima vaše devojčice, kako bi ona mogla slobodno da se kreće i igra tokom celog venčanja. Birajte cipele sa mekanim i udobnim đonom, koji će pružiti dovoljno amortizacije.

Birajte cipele sa finim detaljima poput mašni, šljokica ili čipke, koje će dodati dozu šarma i sofisticiranosti. Boja cipela takođe može biti važna - birajte boje koje se slažu sa ostatkom stajlinga, poput bele, krem, srebrne ili zlatne.

Takođe, bitno je da cipele odgovaraju veličini i obliku stopala vaše devojčice. Preporučljivo je da se konsultujete sa prodavcem ili proverite tabele sa veličinama kako biste bili sigurni da odaberete pravu veličinu. Cipele koje su preuske ili preširoke mogu izazvati nelagodnost i ometati slobodno kretanje.

Kada je u pitanju održavanje cipela, birajte materijale koji su laki za čišćenje i održavanje. Dečja obuća često dolazi u kontakt sa raznim površinama, pa je bitno da cipele budu izdržljive i da se lako održavaju.

Pronađite neodoljivu haljinicu

Izbor haljine za devojčicu na venčanju je jedan od najvažnijih koraka u stvaranju njenog izgleda prave male princeze.

Prva stvar koju treba razmotriti je stil haljine. Želite da izaberete haljinu koja je elegantna i svečana, ali istovremeno i prikladna za devojčicu. Haljine sa slojevima tila ili čipke mogu dodati dozu elegancije, dok su haljine sa šljokicama ili cvetnim detaljima često popularan izbor za devojčice koje žele da zablistaju na venčanju. Takođe, haljine sa mašnama ili perlicama mogu dodati poseban šarm i detalje koji će učiniti vašu devojčicu još lepšom.

Sledeći faktor koji treba uzeti u obzir je boja haljine. Pastelne boje kao što su roze, mint zelena ili svetloplava su često popularan izbor za devojčice na venčanjima. Ove boje su nežne i romantične, i mogu dodati notu svečanosti i elegancije. Međutim, ne morate se ograničavati samo na pastelne boje. Bela haljina može biti izuzetno lep izbor za devojčicu na venčanju, posebno ako je venčanje u tradicionalnom stilu.

Važno je takođe da haljina bude udobna za nošenje tokom celog događaja. Devojčice se često igraju i trče, pa je važno da haljina ima dovoljno prostora za kretanje. Takođe, materijal haljine treba biti mekan i prijatan na dodir kako bi se devojčica osećala udobno tokom cele ceremonije i proslave.

devojčica sa krunom

Napravite savršenu frizuru vašoj devojčici

Kada je u pitanju frizura za devojčicu na venčanju, važno je da odaberete stil koji će istaći njenu lepotu i dodati joj dozu elegancije. Jedna od popularnih opcija je pletenica. Pletenice su veoma lepe i mogu biti jednostavne ili složenije, zavisno od vaših želja i veština. Možete eksperimentisati sa različitim vrstama pletenica, poput francuske pletenice, riblje kosti ili klasične pletenice.

Druga opcija je punđa. Punđa je klasična frizura koja je uvek elegantna i sofisticirana. Možete odabrati visoku punđu koja će izgledati veoma glamurozno ili nisku punđu koja će biti nežnija i romantičnija. Punđa se može ukrašavati cvetnim ukrasima ili mašnama kako bi se dodala dodatna doza elegancije.

Ako želite da dodate malo volumena i lepršavosti, možete se odlučiti za nežne lokne. Lokne mogu biti prirodne ili napravljene uz pomoć figara ili uvijača. Ova frizura će dodati dozu glamura i učiniće devojčicu još lepšom na venčanju.

Da bi izgled bio potpun, možete dodati ukrasnu mašnu, rajf, krunu ili mali venac od cveća. Ovi ukrasi će devojčici dati poseban izgled i učiniti je još lepšom. Ukrasna mašna može biti postavljena na vrhu glave ili na jednoj strani, dok rajf može biti ukrašen perlama ili cvetovima. Kruna ili venac od cveća su odličan izbor za devojčice koje žele da izgledaju kao prave male princeze.

Potrudite se da sve ove faktore uzmete u obzir i da korak po korak kreirate izgled vaše devojčice koja će sigurno biti oduševljena svojim izgledom na venčanju.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem