Uslovi korišćenja

Crtica Web site Venčanja.com uređuje Preduzeće za grafičku delatnost MM Centar d.o.o., Bulevar Zorana Đinđića 53, 11070 Novi Beograd.

Crtica Registracija omogućava posetiocima sajta da postavljaju reklame, da prave svoje stranice Venčanja i da kupuju u shopu na sajtu Venčanja.com.

REKLAMIRANJE

Crtica Reklamiranje na sajtu imaju mogućnost fizička i pravna lica koja pružaju usluge u vezi sa temom venčanja na teritoriji Republike Srbije. Izuzetno, pod dogovorenim uslovima, reklamu mogu da postave i lica koja pružaju usluge u vezi sa temom sajta na prostorima bivše SFRJ. Lica koja pružaju usluge koje nisu u vezi sa temom sajta mogu da postave link na stranici Linkovi.

Crtica Besplatni oglasi se postavljaju bez novčane nadoknade na period od godinu dana. Nakon isteka ovog perioda, oglas se automatski obnavlja logovanjem na korisnički nalog. Ostale usluge se plaćaju MM Centru prema aktuelnom cenovniku koji je objavljen na sajtu u vreme naručivanja predračuna.

Crtica Na sajtu, na stranici određenoj prilikom registracije biće postavljen oglas prema podacima koje je lice unelo u registracioni formular. Manje izmene su moguće i dozvoljene od strane administratora sajta kako bi se zadržao koncept lepog i pismenog.

Crtica MM Centar ne odgovara za originalnost i tačnost podataka ili fotografija koje su date prilikom registracije.

Crtica MM Centar zadržava pravo da ne objavi oglase koji su nepotpuni, netačni i vulgarni ili oglas registrovanog korisnika na čije usluge se posetioci sajta žale.

Crtica MM Centar zadržava pravo da ukloni tzv. duplirani oglas, koji je postavljen na istoj stranici sa istim brojem telefona ili adresom, a različitim nazivom.

Crtica U toku perioda određenog za oglašavanje, registrovani korisnik ima pravo da online, direktno sa svog naloga menja tekst oglasa i osnovne kontakt podatke. Svaka izmena mora da prođe proveru administratora sajta pre nego što bude vidljiva na sajtu, najčešće u roku od 24h.

Crtica MM Centar ne odgovara za eventualnu štetu izazvanu u slučaju hakovanja sajta ili pada servera, ne garantuje neprestanu dostupnost sajta, ne obeštećuju lica koja se reklamiraju, ali ima odgovornost da u roku od 48 sati obavesti registrovane korisnike putem njihovog e-maila u slučaju nepovratnih oštećenja njihovih oglasa.

Crtica U slučaju pravnog spora, nadležan je Četvrti opštinski sud u Beogradu.

MLADENCI

Crtica  Registracija omogućava mladencima da postave svoju stranicu za venčanje sa foto i video galerijom, da kreiraju i štampaju svoju listu želja, da biraju i kupuju proizvode u shopu.

KUPOVINE U SHOPU

Crtica  Registrovani korisnik ima mogućnost da pregleda artikle u shopu, stavlja ih u korpu i poručuje ih preko narudžbenice.

Crtica  Sajt Vencanja.com je posrednik između prodavaca i kupaca i nema nikakvu materijalnu niti moralnu odgovornost u slučaju neispunjenja očekivanja jedne ili druge strane.

Crtica  U slučaju da dođe do nesporazuma i nepoštovanja dogovorenih uslova kupovine, zainteresovane strane su dužne da ulože napor kako bi se problem otklonio na najjednostavniji način, u skladu sa dobrom privrednom praksom i običajima. Ukoliko ovakav sporazum izostane, rešavanje problema će preuzeti viša instanca u skladu sa trgovinskim zakonima Republike Srbije.

UPOTREBA PODATAKA

Crtica Ovaj web site je namenjen isključivo vašoj ličnoj i nekomercijalnoj upotrebi. Nisu dozvoljene nikakve promene, umnožavanje, distribuiranje, direktno prenošenje, prikazivanje, predstavljanje, reprodukcija, publiciranje, ovlašćivanje, prodaja informacija, softvera, proizvoda ili usluga u vlasništvu ovog web site-a.

LINKOVI KA DRUGIM SAJTOVIMA 

Crtica  Vencanja.com web stranice sadrže i linkove ka web stranicama koje su pod nadzorom i u vlasništvu drugih fizičkih ili pravnih lica. Ti linkovi su dostupni samo kao preporuka, odnosno potencijalni izvor dodatnih i opširnijih informacija. S obzirom na to da Vencanja.com nema nikakav uticaj na uređivačku politiku drugih web stranica, ne možemo biti odgovorni za njihov sadržaj, istinitost i tačnost informacija koje se na njima nalaze.

REGISTRACIJA

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem