Vaša venčanja

Nada Radović
Nada Radović
Slobodan Vasiljević
Slobodan Vasiljević

Naša priča

  Naša priča počinje jednog običnog prolećnog dana. Većina bi rekli da je to bila slučajnost, ali bih ja rekla da je baš morao da se desi susret nas dvoje.

  Istini za volju, na početku je bilo samo prijateljstvo koje se gradilo i širilo među nama, da bi se vremenom iz njega iskristalisala ljubav puna strasti i iskrenih osećanja, a koja je svedočila da je naš spoj kosmos odredio.

Zaljubili smo se jedno u drugo i naša ljubav je rasla iz dana u dan; iz godine u godinu, da bi posle punih četiri godine bila zaokružena prelepim venčanjem.

Verujem da svaka mlada smatra da je baš njeno venčanje najlepše. Ni ja se ne razlikujem u tome. Bilo je spontano, opušteno, rasterećeno, veselo, srećno i prekrasno venčanje sa svečanom ceremonijom u crkvi i prelepom proslavom u restoranu.

Zabava je trajala do duboko u noć. Svi gosti su delili sa nama naše najsrećnije trenutke, a ja sam imala utisak kao da u svakom od njih vidim svoje uzbuđenje povodom tog jedinstvenog događaja.

    I evo, sada, dok ovo pišem i delim sa vama intimne detalje jednog dela mog života, posle jedanaest godina od tog dana i u društvu troje prekrasne dece, prisećamo se tih trenutaka naše sreće i pričamo deci o našoj ljubavi kao priče iz 1001 noći. 

Zabava može da počne

Aleksandra
Kuma
Aleksandra
Godfather And Godmother
Milan
Kum
Milan

Raspored

Zvezdara

Bulevar kralja Aleksandra 77, Beograd - Zvezdara

Crkva Svetog Ilije

09.05.2009 12:55

Vitezova Karađorđeve zvezde 61, Beograd - Zvezdara

Galerija: Medenjaci

Jedva čekamo da Vas vidimo. Zamolili bismo Vas za potvrdu o Vašem dolasku. Hvala.

Komentari (2)

n
Vaša priča prosto zrači ljubav. Želim Vam da zrači ovako plemenitim osećanjem još dugo dugo...:)
+4 -0
M
@ninea: Hvala puno. I mi zelimo da nasu pozitivnu energiju prenesemo na sve dobe ljude. Uzivajte u zivotu. Mnogo je lepo kada ste okruzeni ljubavlju.
+2 -0

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem