Magazin

Rak i Vaga

07.09.2020

Rak i Vaga


Rak i Vaga nisu prirodan par, ali imaju dosta osobina koje pothranjuju i održavaju ovu vezu.

Oba znaka su vrlo meka i tanana,u emotivnom smislu, pa se trude da jedan drugog ne povrede. Iako su erotski odnosi neusaglašeni jer postoji previše velika razlika u tempu, oni prelaze preko toga. Trude se da zadovolje i sebe i partnera, pa im to kasnije polazi za rukom. Znaju da cene taj trud jedan drugom. Svoju intimnost ljubomorno čuvaju i retko oko toga dolazi do ozbiljnijih problema. Na sebi svojstven način oni se ipak privlače međusobno. To je utoliko izraženije, ukoliko su njihovii vladari Mesec i Venera u harmoničnijem odnosu.

Zajednički život Raka i Vage je pun kompromisa. Oko kuće i porodice se jednako staraju. Rak obožava udobnost doma, a Vaga voli da uređuje dom do najsitnijih detalja. Zato se tu odlično slažu i u njihovoj kući je sve na svom mestu, toplo i lepo.

Vaga je pomalo lakomislena, a Rak je popustljiv, pa zbog toga nikad ne prave prevelike probleme jedan drugom.

Ako su im vladajuće planete u lošem odnosu, tada je njihova veza klimava i hladna. Ali i tada se oni trude da je održe. Ne zahtevaju ono što ne mogu dobiti i sve više se posvećuju deci i kući. Spremni su čak i da pate samo da se njihovi problemi ne izlože javnosti. Pogotovo su spremni preko svega da pređu kako ne bi ugrozili sudbinu dece.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem