Magazin

Ovan i Rak

07.09.2020

Ovan i Rak


Vatreni i vodeni znak se veoma teško mogu dobro uklopiti i funkcionisati kao jedinstvena celina. To je tipičan primer disharmonične kombinacije. Previše je različitosti u karakteru i temperamentu.

Ovan je dominantan, spontan i hrabar, a Rak je intuitivan, emotivan i ćudljiv. Emotivno su neusklađeni i eros doživljavaju na dijametralno suprotne načine. Prvi se lako zagreje, dok je drugom potrebno mnogo više vremena da probudi svoje dubinske osećaje. Zato se teško mogu usaglasiti i još teže doživeti orgazam istovremeno. Ovan se brzo zadovolji pa počinje da gubi dalji interes. Onda Rak mora sam inicirati svoju maštu da bi se uspeo zadovoljiti. Često tokom ljubavnog čina misli na nekog drugog.

Veza duže vremena opstaje najviše zahvaljujući Raku koji ume dugo da trpi i nije preterano zahtevan kada je seks u pitanju. Velika pomoć opstanku ove labave veze su deca. Ona ih vežu najčvršćim nitima jer oba znaka vole decu i privržena su im.

U zajednici dolazi do svakodnevnih sukoba po skoro svim pitanjima. To izaziva međusobnu netrpeljivost i dovodi do raskida. Zbog neusaglašenog seksualnog života, partneri su skloni da zadovoljenje potraže na drugoj strani. Ipak se na razvod braka teško odlučuju, jer Ovan to doživljava kao svoj poraz koji teško podnosi, a spremnost na žrtvovanje Raka, kada je porodica u pitanju, je neverovatna. Ako do toga ipak dođe, o deci zajednički brinu i ostaju u korektnim međusobnim odnosima.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem