Magazin

Rak i Škorpija

07.09.2020

Rak i Škorpija


Ovo je pravi duet dva srodna vodena znaka. Veza između njih je duboka i intuitivna.

Škorpionu je nekad teško da prati plime i oseke Rakovih osećanja, jer su njegova osećanja duboka i vrlo se sporo menjaju. No ipak je to nedovoljno da iole uzdrma ovu sudbinsku vezu. Škorpion je posesivan i ljubomoran, uvek je u dinamici i borbi. Kod kuće ga čeka veran Rak koji ga opusti i smiri. Žestina i agresivnost na jednoj strani i mekoća i toplina na drugoj strani. Ako je Rak muško onda bude papučar, ali mu to ne smeta.

Seks i emocije idu zajedno i zajedno dostižu vrhunac. Sve je spontano i neprekidno se ponavlja donoseći vrhunsko zadovoljstvo i duboku emotivnu satisfakciju. Teškoća sa kojom se susreću u seksu je neumerenost. Istini za volju ona je prisutna i u drugim sferama zajedničkog života.

U ostalim životnim aktivnostima vlada podela zaduženja i harmonija. Rak je više okrenut ka domu i porodici, dok je Škorpion zadužen za spoljnje poslove. Preko dana ne moraju biti uopšte u kontaktu, svaki zna šta se dešava sa drugim na jedan intuitivan način. Neobično paze jedan na drugog. Agresivni Škorpion bi ubio ako neko samo pokuša da nanese zlo Raku. Lukavi Rak zna da iznađe načina da poštedi Škorpiona od uludog razbacivanja energije i nepotrebnih konflikata.

Jednom rečju, ova prirodna veza je toliko čvrsta da je ni loši planetarni aspekti ne mogu raskinuti, mogu samo malo pomutiti harmoniju i ništa više.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem