Magazin

Lav i Škorpija

07.09.2020

Lav i Škorpija


Vatreni i vodeni znak. Oba sa jakom i naglašenom voljom, siiloviti i strasni.

Strasti im sigurno ne nedostaje, pa je seks izvanredan. Koitus intenzivan, dubina orgazma nezaboravna. U mladosti je par posvećen erotici i sve dobro štima u njihovim odnosima.

Međutim oba znaka su izuzetno jake ličnosti koje hoće da dominiraju. Na toj liniji dolazi do nadmetanja i sukoba. Tu se izražava sva njihova različitost i njihov odnos može lako prerasti u pakao. Jer mržnja je vrhunac strasti. Njihovi planovi, želje, ambicije, u svemu se razlikuju. Mogu postati jedan drugom smetnja, a zbog siline njihovih reakcija može doći i do međusobnog nasilja ako se na vreme ne raziđu. Sve ovo još pogoršavaju nepovoljni planetni aspektii njihovih vladara Sunca i Marsa.

Ako su njihovi vladari u dobrom aspektu, tada je veza održiva. I tada ima sukobljavanja, ali su oni slabijeg intenziteta i ne degenerišu vremenom u pravcu uzajamne netrpeljivosti. Odnos među njima je kompleksan, ali su predani jedno drugom i dobro se zajednički zabavljaju.

Verni su jer ih njihov seksualni život u potpunosti zadovoljava. Posao, obaveze, kuća, deca i sve ostalo je u savršenom redu, tako da veza pod ovim povoljnim planetarnim uplivom predstavlja primer jakog i dobrog odnosa.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem