Magazin

Ovan i Strelac

07.09.2020

Ovan i Strelac


Klasičan primer dobre kombinacije. Dva znaka istog vatrenog sadržaja. Puni su energije, optimizma, oduševljenja i idealizma prema životu i jedan prema drugom. Razumeju se i međusobno dopunjuju, telesno i duševno. Privlačnost je obostrana, spontana i brzo se uspostavlja čvrsta veza. Njen erotski aspekt je odličan. Imaju jednak tempo u ljubavnoj igri i usaglašen takt. Orgazam doživljavaju lako i zajednički. I posle koitusa nastavljaju jedan drugom da ugađaju i da se zadovoljavaju. Nakon toga se nastavljaju prijateljski razgovori i zajedničke aktivnosti.

Jedan drugom su izvor zadovoljstva. Međusobno su vezani ne samo dobrim seksom, već i nizom drugih bitnih stvari. Vežu ih zajednički planovi, humana osećanja i neki viši ideali, često razumljivi samo njima samima.

Sve u životu rade zajedno i potrebno im je da su, što je moguće više, u međusobnoj blizini. Oni prosto ne mogu jedan bez drugog. Čim jedan doživi nešto odmah hita da podeli sa drugim. Ako još postoje dobri položaji planeta, tada je ovo idealna veza koja traje od početka do kraja nesmanjenom jačinom. Partneri su zaista stalno na sedmom nebu, ili tu negde u blizini.

Samo teške planetarne aflikacije mogu okrnjiti ovu vezu. Ako postoje onda, obično, veza ni ne može da se razvije, jer se ispoljavaju loše osobine i jednog i drugog znaka koje je obstruiraju u samom početku.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem