Magazin

Bik i Rak

07.09.2020

Bik i Rak


Najkraće rečeno, uspešna kombinacija zemlje i vode. Zemlji, to jest Biku, voda je neophodna da bi bila plodna. Rak, to jest voda, vidi svoju svrhu u natapanju zemlje koja pod njom buja. Bik je simpatičan, čulan i teži ka sigurnosti doma i porodice. Rak je intuitivan, emotivan i usmeren ka sigurnosti doma i porodice.

U svim porodičnim i domaćim stvarima ova dva znaka se dopunjuju i imaju zajedničke planove i ciljeve. Oba grade kuću u cveću, imanje sa obilnom trpezom i staraju se o porodici kao prioritetnom zadatku. Veza na tim osnovama je čvrsta i dugotrajna.

Šta je sa seksom. Tu nisu na svom terenu. Pomalo su nezgrapni u krevetu i tek tu i tamo im pođe za rukom da jedan drugog zadovolje. Ali to za njih nije kraj sveta. Sam osećaj obostrane želje i potrebe za intimom im je važan i sasvim dovoljan. Za njih je koitus samo vatromet na kraju odlične predstave, koga mogu i propustiti jer imaju još što šta poraditi po kući.

Verni su jedan drugom. Na neverstvo se mogu odlučiti u nekim specifičnim situacijama, bez predumišljaja i osećanja prave potrebe za tako nečim. Ako do toga i dođe, brzo zaboravljaju i ne nastavljaju održavati vanbračnu vezu.

Kada su im planete u dobrim međusobnim aspektima, veza biva zaista idealna. Partneri se prožimaju i predstavljaju jednu granitnu celinu.

U suprotnom slučaju, veza ima povremene tenzije, ali im svakodnevni poslovi brzo skrenu pažnju u drugom smeru, pa veza opstaje na obostrano zadovoljstvo.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem