Magazin

Rak i Strelac

07.09.2020

Rak i Strelac


Vodeni i vatreni znak se teško mogu nazvati uspešnom kombinacijom. Ovaj duet retko kad može da zapeva zajednički u istom tonalitetu i sa istim taktom.

Između njih ne postoji erotska privlačnost i dosta teško dolazi do susreta koji prerasta u ljibavnu vezu ili brak. Interesi i pogledi na svet su toliko različiti da oba partnera pre početka veze, ili na njenom samom početku, shvataju da nemaju šta da traže zajedno. Rak želi da voli i poseduje, a nezavisni Strelac ne može biti ničije vlasništvo. Ako do veze i dođe onda se ona može odvijati samo u nekim višim sferama humanosti i ljubavi. Može ih privući religija, sudbina, humanitarne aktivnosti. Uobičajene i normalne stvari koji su temelji veze između dvoje ljudi ovde ne funkcionišu.

Erotski profili ove dve ličnosti su sasvim različiti. Zato njihov ljubavni život nije ništa naročito. Istina, Rak sve to drži duboko u sebi, a Strelac je previše ponosan da bi od toga pravio problem i žalopojke, ali to ne znači da su spremni da se pomire sa sudbinom. Često upoznaju druge osobe koje im služe da upotpune svoj seksualni život.

Nezadovoljstvo zajedničkim životom teško prikrivaju. Ako su Mesec i Jupiter, vladari ova dva znaka, u lošem međusobnom aspektu, tada se veza rasprsne kao mehur od sapunice. Ni zajednički stečena imovina, pa čak ni deca ih ne mogu više zadržati na okupu.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem