Magazin

Lav i Strelac

07.09.2020

Lav i Strelac


Duet za prvu ligu.

Oba znaka vatrena, strasna i usmerena u istom smeru. Zabave i smeha na pretek. Uvek zabavno, obavezno zajednička putovanja, avanture i druženja.

Erotika - odličan pet. Odnosi topli, čisti. Takt i ritam usaglašeni. Koitus intenzivan, orgazam snažan i redovan. Sve to ponavljaju do iznemoglosti.

Vernost je svetinja. Lojalnost Lava je na visini, a Strelac, lepršav kakav samo zna da bude, voli da uradi i nešto na svoju ruku. Lav to toleriše, jer ima utisak dominacije i kontrole situacije. Strelac je samo prividno nešto podređeniji. Ustvari on brzo nauči kako da usmerava Lava u željenom pravcu. Tako su oboje zadovoljni.

U poslu i obavezama pomažu i podržavaju jedan drugog. Vezani su na svim poljima zajedničkog života. Njihov odnos je prirodan i etički i među njima nema laži i pretvaranja.

Čak ni loš aspekt njihovih vladara Sunca i Jupitera ne može ozbiljnije da ugrozi ovu stabilnu i harmoničnu vezu. Život im je dinamičan, realan i bez iluzija. One im nisu ni potrebne jer su jedan drugom sasvim dovoljni. Imaju mnogo prijatelja, puno zajedničkih tema i slične poglede na javnost, ideologiju, moral i sve druge značajne komponente u životu.

Njihovu vezu prati svežina od početka do kraja, pa se zato preporučuje. Ako se uspeju pronaći nemaju potrebe dalje da traže.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem