Magazin

Rak i Rak

07.09.2020

Rak i Rak


Dva Raka se naravno slažu oko većine stvari.

Najviše oko kuće, porodice, dece, a to je za brak najvažnije. Sve drugo je od sekundarnog značaja. Pa i seks. Njihova veza je duševna, a ne erotska.

Koitus im je mlak i spor. Ne poznaju jedan drugom erogena mesta i ne uspevaju da se zadovolje. Zbog toga se neće sigurno posvađati, a još manje razići. Pronaći će oni druge varijante da se zadovolje. Ponekad se odlučuju i na grupni seks, ali to rade isključivo zajedno. Verni su jedan drugom i prevara može biti samo rezultat slučajnih okolnosti, a ne namere.

Rakovi su ljudi porodice i tradicije. Tu se najviše okupljaju i crpe energiju za svoju vezu. Sve rade zajednički i do te mere su upućeni jedno na drugo da se posmatrači sa strane sa pravom pitaju kako im to ne dosadi. Iako, pojedinačno gledano, oni nisu preterano zanimljive osobe, jedan drugom su interesantni na samo njima razumljiv način. Vole decu, sigurnost doma, rodbinu i rodbinska druženja. Najviše vremena provode u kući i oko kuće, zajednički je uređuju i ulepšavaju. Naročito vole kada im je kuća negde pored vode, ako nije obožavaju porodične izlete pored reke ili jezera.

Ako im je zajednički vladar Mesec u lošim aspektima, tada veza može biti klimava, u protivnom ona je vrlo jaka i oni vremenom ostvaruju emotivno i duhovno jedinstvo.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem