Magazin

Rak i Jarac

07.09.2020

Rak i Jarac


Iako se nalaze na suprotnim krajevima Zodijaka, ova dva znaka imaju zajedničku perspektivu.

Voda i zemlja idu zajedno. Voda vidi svoj smisao da natapa zemlju i čini je plodnom, a zemlja je svesna da bez vode ne vredi mnogo. Iz tog razloga Rak i Jarac čine jednu celinu.

Raku je potrebna zaštita koju mu ovaj drugi pruža, a Jarcu je neophodan miran i topao ambijent kakav mu pravi prvi. Veže ih kuća, ekonomija i potreba za stvaranjem koju oba znaka imaju izraženu.

U vezi neko mora i da trpi, a za to je Rak stvoren. Rado se žrtvuje za ideale. Svojom mekoćom on zna da otupi i najbritkiju oštricu Jarca koji je sklon da se ponaša kao despot. Ostavi ga bez argumenata i ovaj prebaci težište na drugu stranu. Na taj način do konflikta ozbiljnijih razmera ni ne dolazi.

Koliko god da je sudbinska i zanimljiva, ova veza nema uporište u erosu. On je dosta nebitan u njihovim relacijama i ne poklanjaju mu pažnju. Ljubavni čin je više bračna obaveza nego seksualna ili emocionalna potreba. Vernost je redovna pojava.

U slučaju loših planetarnih aspekata može doći do raskida veze, ali je to dosta retka pojava. Oba partnera su spremna da trpe i samo ekstremne situacije ih mogu isprovocirati da napuste jedan drugog. Duet Rak - Jarac je kao stvoren jedan za drugog.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem