Magazin

Rak i Lav

07.09.2020

Rak i Lav


Dosta dobra kombinacija. Iako su u pitanju vodeni i vatreni znak, a voda i vatra ne idu zajedno, ipak oni imaju dosta osobina koje su kompatibilne i oko kojih mogu zasnovati i učvrstiti svoju vezu.

To se pre svega odnosi na porodicu. Oba znaka su okrenuti ka porodici i deci. Vrlo su brižni, nalaze zadovoljstvo u porodičnim stvarima i vredno rade kako bi im matrijalna situacija bila dobra. Istina Lav je malo više sklon glamuru i luksuzu, a to podrazumeva dosta troškova, dok je Rak čuvaran i drži ravnotežu. Nešto bolja kombinacija je ako je Rak žensko. U protivnom će Rak biti papučar. Njemu to ne smeta mnogo jer je spreman puno toga da se odrekne zarad mirnog i sigurnog porodičnog života.

U seksu nisu ekstravagantni, ali se mogu sasvim dobro uklopiti. Prema ljubavnoj igri se odnose kao da je kult, i vrata njihove spavaće sobe su uvek zatvorena iznutra. Malo šta procuri u javnost. Koitus duže traje i ne ponavljaju ga, do sledećeg obreda. U braku se vremenom sve to svodi na bračnu dužnost i to je svetinja.

Dobri planetarni aspekti mogu vezu uzdići i učiniti je veoma dobrom. Loši aspekti ne znače da veza puca, ali je nezanimljiva i monotona. Naime i jedan i drugi partner su spremni da se žrtvuju i podnesu mnogo, kako se njihovi problemi ne bi pojavili u javnosti.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem