Magazin

Ovan i Vodolija

07.09.2020

Ovan i Vodolija


Vrlo interesantan duet. Ima skoro podjednake šanse da opstane i da se raspadne. Vodolijine misli su uperene ka budućnosti, a Ovan sav živi u sadašnjem trenutku. Zato se njima dešava da iako su na istom prostoru, nisu u istom vremenu i dublji kontak je nemoguć. Početak veze zna da bude intenzivan i obećavajući. Za njega bi se moglo reći da je kao munja: blesne iznenada velikom silinom, ali takođe nestane veoma brzo.

Dužina i stabilnost veze ovde može zavisiti od toga kakvi su tipovi Ovna i Vodolije u pitanju. Ako su u pitanju intelektualci, veza lako opstaje i bude sasvim solidna. U protivnom ih vezuju deca, koju obe strane obožavaju, te nastavljaju da žive u zajednici na međusobnoj distanci. Ređe veza opstaje zbog drugih razloga, recimo zbog onoga: a šta će reći svet?

Seks nije nezanimljiv. Mogu se bez velike muke usaglasiti, ali intenzitet nije zadovoljavajući ni za jednu ni za drugu stranu. Iako sve izgleda da teče glatko, kada se završi, osećaju da nešto nedostaje. To osećanje ih stalno prati i zagorčava im zajednički život. Zato lako može doći do neverstva i to najčešće oko sredine zajedničkog života. Tada Ovan raskida vezu, a Vodolija obično pretrpi i prećuti poniženje.

No Vodolija može iznenada prasnuti, u svom stilu, i prouzrokovati buran kraj veze. Povoljni planetarni aspekti inspirišu vezu i ona opstaje, sasvim je zanimljiva i solidna. Kako vreme teče veza ne dobija na intenzitetu, ali dobija na čvrstini.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem