Magazin

Lav i Lav

07.09.2020

Lav i Lav


Vatreni i dostojanstveni, zajednički se kreću u istom smeru kroz život.

Vrlo lako stupe u kontakt koji se potom pretvara u vezu i dosta brzo i u brak.

Polažu na spoljašnju fasadu, glamur i vole da se teatralno ponašaju. Problem među njima je u tome što oboje žele da su glavni, a to nije moguće. Zato u svim njihovim zajedničkim aktivnostima postoji doza konkurencije i takmičarskog duha.

U seksu se ne štede. Strasni su i znaju dobro da se potroše u seksu. Ta komponenta svakako štima, ali nije sama po sebi dovoljna da održava vezu jakom i trajnom.

Nisu preterano ljubomorni, ali i ako se javi crv ljubomore drže ga potisnutog u sebi jer ne žele da se to oseti.

U javnosti su uvek zajedno i stalo ima je do mišljenja okoline. Zabavni su i privlače mnogo prijatelja. Njihov jak ego stalno zahteva odobravanje, pohvale i divljenje. Društveni su i pričljivi, ali nisu skloni tračevima i jeftinom ogovaranju.

U kući se trude da sve bude u najboljem redu. Vedri su i optimistički raspoloženi, u poslu im nikad nije dosadno. Nisu previše čuvarni, pa se dešava da zapadnu u finansijske probleme. Posebno ako neko od partnera ima njihovog vladara, Sunce, u lošim aspektima, to zna da bude problem koji može dovesti do raskida veze. U slučaju harmoničnih planetarnih aspekata ova veza je jaka i uspešna u svakom pogledu.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem