Magazin

Lav i Vodolija

07.09.2020

Lav i Vodolija


Može li stabilni i konvencionalno nastrojeni Lav da prihvati ekscentričnost Vodolije, i da li je slobodoljubiva Vodolija spremna da se bavi Lavom koji stalno traži pažnju i odobravanje?

Ako je odgovor potvrdan onda je sve u redu. Čak šta više veza ima dobru perspektivu.

Što se erosa tiče tu nema problema. Sve ide kao po loju i doživljaji su natprosečni. Iako Lav preferira konvencionalan seks, a Vodolija naginje ekscentričnosti, oni se usaglašavaju i vreme radi za njih. Lav to ne voli baš tako, ali prihvata da bi zadovoljio Vodoliju, a Vodolija se nekad čudi koliko je Lav nemaštovit, ali mu priznaje toplotu i strast.

Vernost Lava retko kad dolazi u iskušenje, a Vodolija zna ponekad da bude nestašna, ali je to više da bi sebi dokazala svoju slobodu i nezavisnost nego što ima potrebu za tako nečim.

Veza je zanimljiva i na drugim životnim terenima. Intelektualnost Vodolije i prodornost Lava daju rezultate pa oni stvaraju dobru materijalnu osnovu za zajednićki život.

Suprotnosti koje postoje između njih nisu u koliziji i dobro se dopunjuju. Oboje su društveni, vole decu i u njihovoj blizini nikom nije dosadno i oseća se prijatno.

Loš odnos planeta vladara, Sunca i Urana, zna da pomuti vezu, ali to ne mora da bude fatalno. Naprotiv, dobar planetarni aspekt joj dodaje na draži i intenzitetu.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem