Magazin

Lav i Ribe

07.09.2020

Lav i Ribe


Lav simbolizuje Sunce i zlato, a Ribe same sebe i more. Međutim, kao rezultat ovog spoja ne nastaje uvek zlatna ribica.

Ribe su zadivljene sigurnošću i neustrašivošću Lava, a Lavu imponuju romantične i izražajne Ribe. Prvi se u ovoj vezi ponaša kao zaštitnik slabijeg, što ga dobrim delom ispunjava, a drugi ga obasipa pažnjom i rado ga sluša. Tu su kompatibilni, razlike obrazuju zajedničku celinu.

Ali erotska veza je nedorečena i mlaka. Lav se ne može zadovoljiti, a Ribe ne nalaze emocionalno ispunjenje. Zato Lav često traži utehu sa strane, ponekad i protivno svom moralnom kodeksu, a Ribe su spremne da to istrpe i da se žrtvuju. Tako se i ovaj erotski nesklad u suštini prevazilazi.

Slična situacija je i u svemu drugom. Lav je otmen i otvoren za javnost, a Ribe su ponizne i povučene. Međutim postoje važne stvari koje ih spajaju, počevši od dece pa do zajedničkih ideala. Usled toga se veza održava i opstaje uprkos značajnim razlikama između partnera. Čak,ako postoji saglasnost planetarnih aspekata, posebno njihovih vladara Sunca i Neptuna, veza poprima stabile obrise i dobro funkcioniše.

Ukoliko su planetarni aspekti loši, sve je mučno, ali i tada samožrtvovanje Riba i ponos Lava koji ne priznaje javno poraz, znaju da ostanu zajedno.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem