Magazin

Blizanci i Rak

07.09.2020

Blizanci i Rak


Veza koja najbolje funkcioniše ako je Bilzanac van kuće, a Rak u kući.

Blizanca mesto ne drži, pa ni rođena kuća. Stalno je u pokretu, dovoljno je snalažljiv i obezbediće sredstva za život, predati blagajnu Raku, i odlepršati na drugu stranu da bi se ponovo vratio i sve tako. Rak je sasvim drugačiji. Statičan je, vezan za dom i decu sa glavnom preokupacijom da obezbedi i očuva njihovu sigurnost. Zato je ova kombinacija najizglednija ako je muškarac Blizanac, a žena Rak. U suprotnom ona nema velike šanse da opstane i najčešće se razilaze na samom početku.

Emotivna strana veze je takođe raznorodna. Blizanac je doživljava površno, a Raku je potrebna dubina osećanja. Zato su u raskoraku. Istina, Blizanac se trudi da popravi i otkloni nedostatke na koje mu se ukazuje, a Rak je spreman da trpi i toleriše. Eros im je različit, ali su prilagodljivi i mogu uspeti da se usaglase, naravno ako veza dovoljno dugo potraje. Intimni život ljubomorno čuvaju od očiju javnosti i teško je proceniti sa strane kako to kod njih funkcioniše.

Ako postoje planetarne veze, onda uspevaju da izgrade trajni odnos koji funkcioniše. Ni tada nisu sasvim zadovoljni, ali tu činjenicu prihvataju i mire se sa njome. Kod planetarnih aflikacija, veza je nemoguća i najbolje je kada se što pre raskine.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem