Magazin

Pet predloga za originalno devojačko veče

29.07.2020

Bliži se dan vašeg venčanja, a vi još uvek niste odlučili gde ćete proslaviti vaše devojačko veče? Razmišljate na koji način biste voleli da obeležite jednu od najvažnijih večeri u životu svake buduće mlade i želite da to bude fenomenalna noć za pamćenje?

Postoji pregršt načina na koje možete organizovati proslavu sa vašim najbližim prijateljicama. Prva i osnovna stvar kod odabira idealne lokacije za devojačko veče jeste da znate šta ne želite. Na taj način ćete u startu eliminisati sve ono što nikako ne možete da zamislite kao deo vaše devojačke večeri.

Kada ste suzili izbor, drugi korak jeste da razmislite šta je ono što vama lično zvuči privlačno i da li ste više raspoloženi za ludu žurku do kasnih sati ili preferirate mirniju varijantu.

Pripremili smo vam pet interesantnih predloga za originalno devojačko veče koje će ostaviti veliki utisak na sve.

#1 Provod na splavu - nezaboravna žurka na vodi

Ukoliko želite vrhunski provod kao da ste na splavu Freestyler ili na bilo kom drugom mestu koje je sinonim za nezaboravne žurke do ranih jutarnjih sati, možete zakupiti čitav jedan manji splav na Savi ili Dunavu gde ćete moći da uživate sa svojim najbližim prijateljicama i rođakama u prelepom, sunčanom danu na reci.

Savetujemo vam da osmislite temu žurke, dress code, kao i da pripremite ukusnu hranu, piće, egzotične koktele koji će biti idealno osveženje. Možete pozvati i muziku koja će vam ulepšati vaš “devojački dan” i napraviti pravu dnevnu žurku samo za vas.

Devojke piju alkohol devojačko veče

#2 Vikendica van grada - čitav posed samo za vas

Širom Srbije postoji veliki broj interesantnih vikendica sa bazenima koje možete iznajmiti na vikend. Bilo da ste zamislili uživanje u prirodi, van gradske vreve, ili ste osmislili da to bude celodnevna žurka u dvorištu nadomak bazena, na  vama je da priredite idealan provod za pamćenje.

Ukoliko se odlučite za ovakav predlog, obavezno organizujte i noćenje, naročito ako je vikendica van grada, kako ne biste morali da razmišljate o bezbednosti vaših najbližih i kako bi one mogle maksimalno da se opuste i prepuste svim čarima žurke.

#3 Žurka uz omiljeni bend - sjajna atmosfera u najavi

Imate omiljeni bend, pevača ili pevačicu? Gotovo svaki put se provedete kao nikada u životu na njihovom nastupu? Ne postoji ništa lepše nego da svoje devojačko veče upriličite sa omiljenim izvođačem i pesmama uz koje ćete uživati do maksimuma.

Proverite koje večeri će vaš omiljeni izvođač imati nastup i rezervišite najbolja mesta za vas i za vaše najbliže prijateljice kako biste imali vrhunski pogled na binu, dovoljno prostora za igru, najbolju moguću uslugu kakvu zaslužujete.

#4 Vožnja brodićem - maksimalno uživanje na reci

Još jedan vid provoda na reci može biti i vožnja brodićem. Možete iznajmiti brodić ili sa vašim ličnim kapetanom koji će se pobrinuti da vaša žurka na reci prođe na najbolji mogući način i bez ikakvih problema.

Sunce, voda, alkohol, najbliže prijateljice, vožnja duž beogradskih obala, samo su neki od razloga zašto se sve više budućih mlada odlučuje da svoje devojačko veče zameni sa originalnim devojačkim danom na vodi.

#5 Putovanje za najbliže - uspomene za ceo život

Veliki ste ljubitelj putovanja? Gotovo da ne možete da zamislite jedan duži vremenski period bez odlaska u neke nove krajeve? Ukoliko ste u mogućnosti, odaberite par najboljih prijateljica i častite ih jednim nezaboravnim putovanjem u neki zanimljivi grad ili mesto.

To ne mora nužno da znači putovanje u inostranstvo i nešto na šta ćete morati da potrošite čitavo bogatstvo. Nekada je uživanje u autentičnim etno selima, planinskim brvnarama i hostelima nadomak plaže i mora idealno rešenje za maksimalni užitak, naročito ako ste sve avanturističkog duha.

Odaberite ono u čemu ćete vi najviše uživati

Svaka osoba ima neke svoje želje, ideje i načine na koje se najbolje provodi i zato je vrlo često teško udovoljiti apsolutno svima. Kako je u pitanju vaše devojačko veče, najvažnije je da odaberete ono u čemu ćete vi lično najviše uživati i što će biti dopadljivo svima.

 

Možda neka prijateljica neće biti oduševljena vašim omiljenim bendom, ili idejom da provede vikend van grada, ali ako je to vaša želja i dogovor sa ostatkom ženske ekipe, ne obazirite se previše. Na kraju krajeva, vi ste buduća mlada koja će te uspomene pamtiti do kraja života.

 

 

Izvori fotografija:

  1. https://unsplash.com/photos/d_9i9TaOxfI
  2. https://www.pexels.com/photo/drinking-glasses-3394310/

 

 

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem