Magazin

PROLEĆNA DEKORACIJA

15.03.2019 Video

Mladenačka dekoracija

 

Godišnje doba koje donosi novu energiju i budi maštu prava je prilika da osmislite kako će izgledati vaša venčanja. Biće sve više sunca, okruživaće nas pozitivnost i nasmejani ljudi, a ta radost će vas sigurno inspirisati. Ono što osećate, pokažite tog dana svima, na najbolji mogući način. Ima neka tajna veza – a mi ćemo je otkriti zajedno!

 

Prolećna dekoracija
 

PROLEĆE U NAMA 

Udahnite mirise, okrenite lice suncu i zamislite se na trenutak – zar to nije jedan od najlepših osećaja? Mir, sreću i sigurnost trebalo bi da osećamo nakon što izgovorimo to čuveno „da“. Venčanja predstavljaju ceremonije i pravila, koje se moraju poštovati. Ono što posle dolazi – deo je vaše mašte. S obzirom na to da želite da se u vašoj priči pronađe svako ko je zvanica, te da uživa istinski, pobrinućete se da tako i bude. A šta vam je potrebno za to? Između ostalog, dekoracija stolova.

PROLEĆNA DEKORACIJA STOLOVA 

Venčanja se pamte po mladoj, muzici, torti, ali i po mestu gde ste ugostili zvanice. Nakon što osmotre salu, vaši gosti će svakako biti fokusirani na mesto gde treba da budu tokom večeri. A na vama je da upravo u tom trenutku ostavite utisak. Dekoracija stolova u duhu proleća daje vam razrešene ruke. Od boja do izbora cveća, možete da pustite mašti na volju, jer izbor je u ovom periodu veoma šarolik. Mi vam dajemo nekoliko originalnih rešenja.

Originalna dekoracija

 

TREŠNJIN CVET 

Romantičan i elegantan cvet trešnje, namenjen je baš ovakvom paru. Jednostavne i neupadljive lepote, daje osećaj radosti i spokoja. S obzirom na njegove boje, bilo bi skladno da vam i svi ostali elementi budu beli ili nežno roze. Dekoracija stola biće sasvim razigrana, ukoliko svaku zvanicu dočeka grančica sa trešnjinjim cvetom, uz poklon. Možete pronaći i mirisne sveće sa ovim motivom. Kao ukras na samom stolu, poželjni su buketi sa trešnjinjim cvetom, ili visoke staklene vaze u koje ćete staviti nekoliko trešnjinih grančica. Ukoliko ipak želite nešto diskretnije, ukrasite dno staklenih čaša ovim cvetom, uz plutajuću sveću.

ĐURĐEVAK 

Lep, čist i nežan, ovaj cvet neobičnog mirisa predstavlja uzvišena osećanja. Veruje se da je nastao od Evinih suza, kada je morala da napusti Raj, ali i od Bogorodičinih, nakon što je plakala u podnožju Hristovog krsta. Ukoliko vam je religiozan momenat bitan, sa ovim cvetom nećete pogrešiti. On donosi i sreću u ljubavi, pa je lepo da baš ovo poželite svojim zvanicama sa venčanja. Buketići ovog cveta idealni su i za male i za velike vaze. Možete napraviti i venčiće, kombinujući belu i zelenu boju. Ono što posebno može da bude interesantno jesu dekorativne kantice u koje ćete postaviti bukete.

Buketi
 

RAZIGRANE BOJE 

Prolećna venčanja dozvoljavaju da se igrate sa bojama, kako bi vaša dekoracija stolova bila dinamična i razigrana, a opet sa ukusom. Možete da iskoristite boje sunca, narandžastu i žutu ili boje trave, svetliju i tamniju zelenu. Svakako, kombinujte sa belim stolnjacima, zbog boljeg efekta. Ukrasite svaki sto buketima u sličnim bojama, koji će biti jarki i živahni. Prolećne elemente možete da unesete i na salvete, brojeve za stolove i mašne na stolicama. Osmislite leptiriće ili cvetove, koji će biti jednostavni, a lepi.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem