Magazin

IZABERITE IDEALNU VENČANICU

10.04.2019 Video

Kada vam se približava dan kada valja izgovoriti sudbonosno DA, razmišljamo o svemu. Najpre vreme i prostor, izbor sale za venčanja, dekoracija i na kraju, dabome, – izbor verovatno najvažnije haljine u životu svake devojke. Venčanje, kao jedan od, većini nas, najlepših i najbitnijih dana u životu zahteva dosta vremena, truda i energije. Ipak, predivan je osećaj gledati kako se sav taj trud isplatio. Većina devojaka želi da čitav taj dan, baš kao i one same, bude što bliži savršenstvu. Podrazumeva se, samim tim, baš takav mora biti i izbor venčanice u kojoj ćete prošetati prema svom izabraniku. Uz odgovarajuće smernice, pronaći takvu haljinu biće nešto lakše.

IZGLED VENČANICE

Idealna venčanica  

Mislite o boji – većina nas ovde prvo pomisli na belu boju, ali ne zaboravite - možete pokušati sa bojom slonove kosti, šampanjca ili čak nekom odvažnijom varijantom, kao što je recimo crvena. Uz odgovarajuće detalje, nakit i druge, ovakve, i nešto ekstravagantnije, kombinacije mogu biti pun pogodak. Ako ipak niste toliko skloni riziku, može poslužiti i samo neki detalj u u drugoj boji. Naravno, gledajte da i samu haljinu uskladite sa ambijentom, izgledom sale za venčanja i naravno godišnjim dobom, koliko je potrebno.

BUDŽET

Trudite se da obraćate pažnju što više samo na one haljine koje možete priuštiti, one druge će samo odvlačiti pažnju, a i razočaraćete se ako vidite da vam odlično pristaje baš neka od haljina koju ne možete da priuštite. Ipak, ukoliko i ugledate neku koja vam je nedostižna, možete potražiti nešto dostupniju, sa sličnim krojem ili detaljima koji su vam se dopali.

ŽIRI

Kada u butiku primetite haljine koje vam se sviđaju, probajte ih što pre. Imaćete često sasvim drugu sliku i kod nekih modela se možda i prijatno iznenaditi. Povedite sa sobom dobru pratnju – najbolje bi bilo možda da povedete jednu osobu u čiji sud verujete. Nekoliko osoba, više saveta i mišljenja dodatno će vas zbuniti.

ODLUKA

Savršena venčanica  

Ne gubite iz vida, najbitniji je kroj – nekada je bolje i sam izgled haljine žrtvovati zarad pravog kroja. Koliko god da vam se dopada haljina, njen izgled ili tkanina, ukoliko kroj ne odgovara vašoj figuri, sve to neće imati željeni efekat, a sale za venčanja postaće ring u kome se borite sa svojim odabirom. Ako ne možete da odlučite, ili niste najsigurniji koji kakav vam najbolje pristaje, odlučite se za venčanicu u obliku slova A. Ovakva haljina je moderna, ali i klasična proverena kombinacija, a svakoj građi dobro pristaje takav kroj koji diskretno prati liniju tela.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem