Magazin

Tekstovi za zdravice

08.07.2020 Video

Zdravo bili, mladenci mili, osmeh neka vam ne silazi sa lica, čujte što vam kaže ova zdravica! U očima da vam uvek bude sjaj, a ceo život kao cvetni maj, u srcu samo ljubav neka bude, neka obasjava i vama drage ljude. Čuvajte svoju sreću, da zajedno dočekate doba treću, decom budite blagosloveni, srećom najvećom nagrađeni.

*****

Da biste zaista mogli da doživite vrednost radosti, morate imati nekoga sa kime biste je mogli deliti i doživeti. Kakva je onda čudesna stvar i to što ste se vas dvoje našli. Čestitam i vama, podižem svoju čašu.

*****

Od ovog dana više nećete biti sami. Kao muž i žena, uvek ćete imati jedno drugo. Imaćete i svoje porodice i prijatelje da vam pruže podršku. Čestitke divnoj mladi i mladoženji na tako prelepom danu. Srećno i živeli!

*****

Šta je ljubav uopšte? Često nepredvidljiva, a ponekad ima vrlo malo smisla. Ali to je najjača stvar na svetu i toliko sam srećan što se vas dvoje toliko volite. Ovu čašu dižem za naše mladence. Neka vaša ljubav i dalje blista i služi kao signal nade za sve nas.

*****

Želela bih da iskoristim ovu priliku i da vam čestitam na sklapanju braka. Dok oboje rastete zajedno, setite se da je srce koje voli uvek mlado. Zato nikad ne zaboravite da ostanete zajedno mladi u srcu. To će učiniti da vaša ljubav uvek bude romantična, živa i uzbudljiva, čak i posle dugo godina.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem