Magazin

ВЕСТИ ИВЕНТ ИНДУСТРИЈЕ

07.11.2020 Video

ВЕСТИ ИВЕНТ ИНДУСТРИЈЕ

  

Поштовани чланови,

 

Позивамо вас да се прикључите заједничкој кампањи коју воде УО и НО удружења са новим слоганом ЗАБРАЊЕН НАМ ЈЕ РАД – ПОШТУЈЕМО МЕРЕ - АЛИ ТРАЖИМО РЕШЕЊЕ у виду кратких видео спотова (које можете погледати на званичном YouTube каналу – Ivent Industrija Srbije) са жељом да и на овакав начин привучемо пажњу јавности и надлежних државних органа.

 

Идеја је да сви снимимо по један или више различитих фото и видео материјала, свако са освртом на своју делатност и град. Да покажемо колико нас има и са каквим проблемима се сусрећемо.

Позивамо вас да нам се придружите са вашим изјавама и темама. Ми ћемо их такође објавити на званичном YouTube каналу, инстаграму и facebooku и TV налозима.

 

Ова штампана табла се налази на неколико места и можете је преузети у договору са Мајом, на број удружења. Видео материјал можете послати на број 063/471-565 (Viber/WhatsApp) или на мејл удружења udruzenjeiventindustrija@gmail.com .  

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem