Magazin

Ovan i Ovan

07.09.2020

Ovan i Ovan


Kratko rečeno, ovo je jedna od najvrelijih kombinacija.

Aktivni, temperamentni, nabijeni erotikom, uvek spremni za seks. To je pravi vatromet strasti i ljubavne energije. Neprestano su u poluuzbuđenom stanju i jedva čekaju da se spoje. Nikakav povod im nije potreban jer su spontani i preduzimljivi. Ne preferiraju dugu predigru već brzo prelaze na konkretnu stvar. Do orgazma brzo dolaze i često istovremeno. Ubrzo zatim stvar ponavljaju još nekoliko puta. Veoma su zahtevni u seksu i stalno traže nove inspiracije i položaje. Poznaju dobro svoje erogene zone i traže da budu zadovoljeni. Tokom vođenja ljubavi bukvalno se užare i najzgodnije mesto za seks je ono na kome ima strujanja vazduha. U krevetu najuspešnije rešavaju sve međusobne sporove, kojih ima dosta jer su oboje na svoju ruku, samouvereni i često svadljivi.

Za zajednički život je najbolje ako se jedan drugom ne mešaju u posao. To se odnosi na profesiju, ali i na podelu rada u zajedničkom životu.

Verni su jedno drugom naročito dok traje zaljubljenost i period slaganja i harmonije. Ljubomorni su i često se svađaju gotovo bez ikakvog razloga. Ali te svađe brzo prođu, kao što su i započele. Ljubomora je izraženija ako postoji veća razlika u godinama.

Nisu prevelika zlopamtila jedan prema drugom i između njih uvek postoji drugarstvo. Ipak, raskid veze nije retkost. Na dužinu i stabilnost veze najviše utiču aspekti Marsa, planete koja vlada znakom Ovna. Ako su oni loši, svađe su intenzivnije i do raskida veze dolazi ranije. Ukoliko Mars ima harmonične aspekte, veza opstaje i sa godinama postaje sve stabilnija, ali ne manje temperamentna.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem