Magazin

Ovan i Škorpija

07.09.2020

Ovan i Škorpija


Dramatična kombinacija. Požar i reka, vatra i voda. Potrebno je mnogo srećnih okolnosti da ovaj par izdrži do kraja. U mladosti se lako pronađu i privlače jedan drugog magnetskom privlačnošću. Prepuni strasti i erotskog naboja oni započinju od samog početka intenzivnu seksualnu vezu. U seksu su nenadmašni i stalno se međusobno takmiče. Ovakvo dokazivanje jačine strasti dovodi do seksualnih dvoboja , koji traju do iznemoglosti. Tempo vrlo brzo uzima danak jer se seks pretvara u svoju suprotnost i počinje da ruinira vezu.

Kasnije se ispoljavaju i druge razlike, koje su istog korena ali različitog i najčešće suprotnog smera dejstva. Oba patrnera su siloviti i zavrnuti, svaki na svoju stranu. Hoće da vode glavnu reč, a istovremeno ne podnose diktat druge strane. Tako svojom vezom neprestano izazivaju sudbinu.

Prisutnost loših planetarnih aspekata vode u tragediju. Naglašen Mars daje veliku opasnost u koju se može izroditi veza, a i ostali loši planetarni aspekti obično znače tragediju.

Ako imaju dobre aspekte, onda je veza održiva jer su i jedan i drugi spremni da se žrtvuju. Bilo kako bilo veza je veoma dinamična i burna. Partnerima nikad nije dosadno i uvek emotivno provociraju jedan drugog.

Ovan je otvoren, a Škorpion zatvoren. Ovan pravi ljubomorne scene, a ljubomorni Škorpion kuje tajnu zaveru da bi se osvetio. Sve što se oko njih dešava je u senci njihovog međusobnog odnosa. Iako povremeno mogu dostići zvezdane trenutke, celokupna prognoza ove veze je veoma loša.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem