Magazin

Blizanci i Lav

07.09.2020

Blizanci i Lav


Izgledna kombinacija. Vazdušni i vatreni znak mogu ići zajedno.

Slobodni su od svih predrasuda, zadovoljni su svojim životom jer su pre svega realisti. Dopunjuju jedan drugog i u kući i na poslu, u društvu i na javnom mestu. Lav se trudi da ima vodeću ulogu, Blizanac mu to prepušta samo prividno, ali mu pomaže u svemu, savetuje ga i spreman je da igra podređenu ulogu. Ustvari on vuče glavne poteze iz drugog plana. Blizanac je okretan, vešt, inteligentan, komunikativan. Za uzvrat Lav je stabilan, odlučan i hrabar. Kada se udruže rezultat je svakako pozitivan. Moglo bi se reći da oni prosto uživaju da rade u tandemu.

Nisu opterećeni seksom. Razlike koje postoje, u temperamentu i karakteru između ova dva znaka, najbolje se manifestuju na ovom području. Blizanac nema preteranih zahteva po pitanju erosa i prilazi mu površno, dok su Lavu mnoge druge stvari važnije od erosa. On više drži do časti i nije ljubomoran. Radije će se pomiriti sa seksualnim neskladom u svojoj vezi nego da se oko toga raspravlja ili, ne daj bože, to stigne u javnost. Ljubavna igra je kratka i brza. Orgazam, i kada ga zajedno dožive, nije previše jak. Ali oni su i time zadovoljni. Ako jedan od partnera ima planetarnu konfiguraciju sa naglašenim erosom, tada i ljubavna veza ima više strasti i seks je češće na meniju.

Kada je odanost u pitanju, Lav je tu bez premca. Odlučuje se na neverstvo samo u ekstremnim situacijama. Blizanac je drugačiji po tom pitanju, ali je inteligentan i ne želi da bez preke potrebe pravi sebi nevolje.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem